čtvrtek 15. září 2016

Bavlněný satén od Wilburriny



Už dlouho trvá můj obdiv k látkám Šárky Honsové, alias Wilburriny. Už jsem o ní psala tady a pár látek už doma delší dobu mám (a možná až moc si je šetřím na nějaké "speciální" šití - nechce se mi s nimi vůbec loučit).

Někdy tuším na jaře Šárka představila novou kolekci s názvem "Svěží přeháňka" a já byla znovu chycena. Kvůli svému látkovému stop stavu jsem to docela dlouho vydržela, když se ale nějaké ty peníze po Vlasenickém trhu přikoulely, bylo rozhodnuto. 

Šest bavlněných saténů (tři z kolekce "Dobrodružství v oblacích" a tři ze "Svěží přeháňky") už mám doma. Z materiálu jsme nadšená. Bavlněný satén je prostě geniální. Lehoučký, mírně lesklý, s krásnými a jasnými barvami. To budou kabelky jedna báseň. O krásách vzorů snad ani psát nemusím - všechno spolu krásně ladí a pasuje a je tak akorát.. 



Když jsem si u Šárky (která po mě mimochodem už před rokem vytvořila logo a štítky a vizitky a banner a nevím co všechno ještě) látky objednala a nedočkavě čekala na pošťáka, střihla jsem do jedné z doma nasyslených Šárčiných látek a vznikla kabelka. Kabelka, kterou bych si nejradši taky nechala doma a pro sebe a tak. Ale nenechám, půjde holka do světa. 

Jednu meteorologickou, k mému cihlově červenému Tranquillo kabátu, mám pro sebe z Šárčiných látek ale už vymyšlenou, to se nebojte. Jen co zase budu moct tenhle kabát zapnout...


4 komentáře:

  1. Taky bych si ji nejradši nechala doma :-) Látky jsou nádherné!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. díky Nicol :) Včera jsem ušila další dvě z Šárčiných látek a ty bych si taky nechala :)) Jsem hrozný sysel. Tenhle materiál je na kabelky jak dělaný..

      Vymazat
  2. Jé, tam mám už dlouho vyhlídnutou látku s domečky. Jen to odkládám až někdy budu umět šít:-) Tvoje jsou krásné a ta kabelka, nádherná kombinace barev! L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, neodkládej, nebo nebude :) Šárka pořád vymýšlí něco nového a starší kousky rychle mizí... A moc dík :)

      Vymazat