pátek 3. června 2016

Šátky a malé hudební okénko



Jsem mírně "chucpe" ze včerejšího celoodpoledního  vyvíjení vysněného městského batůžku, který sice nedopadl úplně nejhůře, ale bude chtít ještě pořádně vytunit a vyladit. No nic, přes víkend ho schovám, aby mě zbytečně nedeptal, a v pondělí nastoupím plná energie na vylaďování. 

Je to běh na dlouhou trať, tohle navrhování nových věcí, až člověk během toho procesu přemýšlí, jestli mu to stojí za to. Už jsem si to zažila na podzim s pánskou peněženkou, takže možná i proto jsem teď batůžek tak dlouho odkládala. Ale když se to pak povede, vypadá to k světu a je to i funkční, to se pak radost nedá popsat. No, co vám budu povídat...

Náladu mi dneska ale vylepšuje rozesmátá pohodová Terezka, která si umí užít i tak nudnou věc jako je focení nových šátků. To je ta slibovaná novinka ve čtyřech kusech, už jsem je zvládla nahrát i na Fler. Děsně se nám s holkama šátky osvědčily, nosí je prakticky od května do října a letos jsem se konečně dokopala ušít jich víc.

Muž mě taky poslední dobou zásobí hudbou, asi mu nevyhovuje můj oblíbený (důchodcovský?) Český rozhlas Dvojka :) Elektronická hudba mi nikdy nic moc neříkala, ale tahle písnička brněnských MIDI LIDÍ srší energií, a to já dneska fakt potřebuju. Tak ta už hrála dneska snad desetkrát. A pro připomenutí si životních hodnot neškodí poslechnout si ani tenhle Traband.

2 komentáře:

  1. Baruš, šiješ krásně!! To navrhování a šití nových věcí chápu, já jsem bez návodu úplně nemožná. A když není, to je trápení nebo odkládání, až se člověk netěší začít něco dělat, jak to zase dopadne...hlavně, když je toho času tak málo!:-( PS: Šátky jsou super a malá modelka taky:-) A už se těším na foto určitě moc povedeného batůžku:-) L.

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuju, Luci, úplně jsi to vystihla... Ta radost, když jsem byla po jeho došití spokojená s jeho vzhledem a pak to zklamání, když jsem do něj dala notebook a on změnil tvar :( No ale neva, už jsem ho přes víkend prokonzultovala se skorošvagrovou a mám pár tipů na vylepšení, tak uvidíme.

    OdpovědětVymazat