středa 4. května 2016

Když pro změnu frflá muž




.. a nelíbí se mu dostupné osvětlení nad zrcadlo. Prozkoumá pinterest, za pár korun nakoupí vodovodní trubky, natře je načerno, přidá led žárovky tvářící se trochu retro a je hotovo. A já jen kulím oči. 

Než jsme do našeho domu "kopli" a ještě i chvíli potom jsem tu byla od šílených nápadů já. Teď už mi ale nějak došel dech, nebo nevím, prostě tohle by mě fakt nenapadlo. 

A co víc: na hromadě železa určené na odvoz do šrotu u našich kamarádů jsme našli (muž našel) další poklady. Přesně ty, které je dost těžké, ne-li nemožné, sehnat. Takže budou další světla a možná i lampičky. A úlovek dne: kolínko i s kohoutkem!!!

Nezbláznili jsme se, jen nás to i po dvou letech rekonstrukce (chvilkama) pořád baví.. 

7 komentářů:

  1. Páči sa mi to aj ja som sa takto zbláznila, v tradičnom tehlovodrevenom dome, idem industrial....:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ...a čo všetko znášam domov:bočnica z nákladného auta, už je lištou v podkroví, zábrana od cestárov stojí v spálni-komôrke, aby sa ,,zaradila,,hrnce, štokrlata, fošne, najlepšie cementové...a hrdzavé vecičky!
      Nech sa páči na návštevu:
      http://osblove.blogspot.sk/

      Vymazat
    2. Nastokrát díky za všechny komentáře, jste asi první, kdo pročítá příspěvky systematicky i dozadu (nebo minimálně první, která poctivě komentuje) - a toho já si moc vážím. Na Váš blog už jsem letmo koukla minulý týden a jsem nadšená, že má někdo úplně stejný styl jako my. Super! Teď kapku nestíhám (už mám pocit, že se z nestíhání stává můj životní styl), ale na příští víkend jedeme k rodičům, tak se těším, že si tam na Vašem blogu v klídečku "pošušňám"..

      Vymazat
    3. :-))) ja som tak šťastná, keď vidím ten milý ,,industriál,, v útulnom, tradičnom... je to pre mňa nadsázka, fun, myšlienka !

      Vymazat
    4. To mi děláte moc velkou radost :) V plánu toho je ještě spousta, jen to všechno trochu (dost) trvá.. A lednička byla fakt Minsk, jen ji psychicky nevydržela moje mamka a po víkendové návštěvě nám přispěla na novou :) Chudák holka, tolik toho s námi zažila.. Když jsem ji dnes vyklízela, málem mi ukápla slza - no pak jsem viděla ten flek od věčné louže pod ní a bylo po sentimentu..

      Vymazat
  2. Ono ty hromady se železem jsou nějaké zrádné. Já když navštívím výkup kovů Plzeň, kam pravidelně jednou za půl roku vozím odpad, tak si většinou domů taky něco dovezu. Když ono se tam stačí projít a člověk vždycky objeví alespoň nějaký kus jeklu nebo kulatiny, který by nutně potřeboval. :D Tak pro nás mějte pochopení. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, pochopení mám, když pak vznikají takovéto věci, které by mě ve snu nenapadly, tak jsem přímo nadšená :) Ať žijou šroťáky :)

      Vymazat