úterý 19. dubna 2016

Oringle






Už skoro měsíc máme doma obraz z výměnného obchodu se skvělou Petrou A. Řehovou (alias Oringle), jen pořád ne a ne se dohrabat a dojet pro rám. Minulý týden se konečně zadařilo a obraz tak konečně visí na svém místě. Nejdříve jsme mysleli, že bude zdobit kuchyň, pak se nám ale s mužem zalíbilo mít jej pověšený na mužem vlastnoručně namatlané hliněné omítce v obývací části. A myslím, že vedle rolety s origami zvířátky mu to děsně sekne!

Petra je děsně šikovná holka, která vám podle vašeho přání s velkou radostí a chutí namaluje co si budete přát. Mě nadchla malovaná mapa (geografa holt nezapřu :)), geniální mi přijde i možnost poprosit si u Petry přání na míru obdarovanému. K svatbě, narozeninám, k čemukoli. Móc, móc hezké jsou i všechny její krabičky na papírové kapesníky, malované dřevěné bedýnky na cokoli nebo třeba běhouny na stůl. Mě osobně dostala série s domečky...




Petru najdete na jejím blogu (kde už dlouho předlouho nasávám dobrou náladu, inspiraci a taky odhodlání bojovat, když se někdy nedaří) nebo i na Fleru.

3 komentáře:

  1. Je mi ctí! A děkuju, moc:-*. P.

    OdpovědětVymazat
  2. To je nádherné spojenie obrázok a miesto, ktoré ste mu našli, s hlinou a s týmto odtieňmi, oknami, kufrom, pohovkou, nádhera!!!!!
    Motív mapy och:-))))Úžasné!

    OdpovědětVymazat