pondělí 21. listopadu 2016

Narozeninová giveaway




Mám dneska narozeniny a naordinovala jsem si odpočinkový den, který už nutně potřebuju.  A abyste z toho mého flákání něco měli i vy, nabízím toaletku a kapsičku do soutěže. Z krásných látek od Wilburriny..

Velikost toaletky a její dvě kapsičky uvnitř jsem v porodnici pořádně odzkoušela.  (Testovala jsem to samozřejmě na své toaletce, ne na této..) Vešlo se mi dovnitř všechno potřebné, zdobila mi noční stolek a ve sprše jsem si ji věšela za dlouhé ucho. A kdybych byla fintivější (jestli to teda v porodnici vůbec jde), určitě bych s sebou brala i kapsičku na šminky.
 

A co za to budu chtít po vás?

Potřebuju nutně spoustu tipů na dárky :) Dost dárků už mám vymyšlených (realizace proběhne opět last minute, znám se), ale ty, co vymyšleny nemám, už mezi šitím a plínkami nemám moc šancí vykoumat. Takže by mě zajímalo, co originálního jste kdy komu dali. Něco, na co jste byli opravdu pyšní. Dárek, který udělal radost vám i obdarovávanému. Ánébo dárek, který jste dostali, nadchl vás a doteď jste na něj nezapomněli. Vzpomínejte..

Pište sem do komentářů, případně do komentářů na facebooku. A nezapomeňte na sebe nechat kontakt, ideálně mail, abyste měli šanci se o případné výhře dozvědět.

A pokud lajknete můj Lochtí facebookový profil, nasdílíte FB příspěvek o téhle giveaway nebo si mě přidáte do oblíbených na Fleru, uděláte mi óbrovskou radost. Díky :)


Můžete psát přesně týden, příští pondělí 28. listopadu v devět hodin ráno vylosuju jednoho výherce.

Tak, a teď už se těším, co originálního mi poradíte..

26 komentářů:

  1. Baru, když Ti prozradím, že ty dvě krásné toaletky, cos mi dala ke kabelce, dostane mamka jako dárek, tak mi takový "tip" asi omlátíš o hlavu, což?:-D Ale teď vážně... Kamarádce jsem na narozeniny naposledy dávala razítko, aby si mohla orazítkovat knížky, jako takové ex libris... Obrázek, jméno... A protože taky ráda dávám handmade věci, tak se letos chystám na malované bedničky, které naplním dle zálib... Někdo v nich dostane kosmetiku (samozřejmě přírodní a netestovanou), někdo jídlo (utopenci, hermelíny nebo čaje a perníčky...), někdo výtvarné bebechy:-). Strašně mě těší, jak mi moje nejstarší neteř fandí, tak možná dostane obrázek do nového pokojíčku... Taky tu mám nachystané staré bílé povlečení k nabatikování a pomalování... Jenom jednu věc nějak nemám dořešenou - kdy to všechno stihnu... Ufff:-). P.

    OdpovědětVymazat
  2. Nádherná...třeba vyhraju. Dávám dárky, které si člověk sám nekoupí. Letos jsem udělala maxi objednávku v knihkupectví. Každému něco. Nejraději daruji kuchařky. Dceři mam nádherná leporela od Lukeše. Aneta aneta.dop@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Pobyt v porodnici mam sice cerstve za sebou, ale vyuziti pro tasticky bych urcite nasla:) Takze: nejvetsi radost mi pred spoustou let udelal discman, docela nedavno pak parfem od muze meho milovaneho. A nejvetsi radost z radosti obdarovaneho jsem mela diky vlastnorucne uhackovane sale. bbudulinek@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Barčo, taštička na šminky by se mi hodila. Vrátila jsem se do práce a musím vypadat trochu k světu.

    Povedl se mi dárek pro mého tátu k šedesátitnám - kurz pečení chleba. Líbil se mu jak kurz (nejen díky přítomnosti mladých žen, které se to taky účastnily) a hlavně hot o chytlo a pořád něco peče a vaří z kvásku.

    OdpovědětVymazat
  5. Baruš, toaletní taštička je úžasná!! Jsi boží, moc šikovná 😃
    Krásný tip dárek je rodinná foto kniha, dáváš tam různé momenty života se svým komentářem. Potěší každého
    j.katka@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Baruško, v prvé řadě všechno nejlepší k narozeninám! :-) zdravíčko, štěstíčko, lásku a ať ti tvoje princezny dělají jen radost.
    A k dárečkům: blízkým udělají radost drobnosti, které jim vyrobím. Úspěch mají i jedlé dárky. Ať už domácí výroby (marmelády, ořechovice, müsli, oříškové směsi, křížaly), u kterých si pohraji s balením, nebo kupované (čaje, koření, mixit müsli nebo müsli z Janovy pece). Jinak sportovní drobnosti pro mého muže a pro děti dřevěné hračky, knížky, hlavolamy a lego, samozřejmě :-) no a mně vždycky potěší cokoli z papírnictví, papírky, složky, tužky, pera, sponky, nálepky, vystřihovánky, razítka...to je moje :-D

    OdpovědětVymazat
  7. Barunko, vše nej k narozkám! Listopadové jsou nej:-) A k dárkům. Já teď chystám pro všechny děti knížku "To je moje". Dostanou ji postupně k sedmým narozeninám. Nejstarší holčičky k těm nejbližším narozkám. Baví mě to moc! Lepím tam drobounké obrázky z prvních kreslících pokusů, novinové články, flastr na bolístku, opisuju průpovídky, které děti říkaly, básničky, co složila jejich teta k narozkám a svátkům... hraju si s každou stránkou. Nakonec každému píšu osobní dopis, jen a jen pro něj samotné. A těším se, až knížku dostanou:-) Věřím, že jim udělá velkou radost. Budeme si ji společně pročítat. Dárek i pro mě:-)
    Taštičky jsou úžasné! Jdu lajkovat:-) Pusu! Veronika-Nicenka
    veronika.hegerova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Přeji vše nejlepší :-). Největší radost mi kdysi udělala o Vánocích moje maminka. Schovala mi zlatý prstýnek na stromeček a já ho musela hledat mezi kouličkami. Na to asi nikdy nezapomenu. A naopak já mamince udělala vloni k narozeninám velkou radost velkým domečkem na svíčku (úplně pískala radostí):-) ivana.rubesova@hotmail.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Největší radost mám když někomu něco vytvořím letos jsem dělala dřevěné andílci a myslím že kamarádky budou mít radost a já s nimi Měj se moc krásně Taštičky jsou moc hezké bezda65@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Velká gratulace k narozkám....největší radost asi měly vloni vnučky - přijely na vánoce a omylem rozbalily dárek pro dalšího vnuka, kterého jsme také očekávali - v balíku byla dětská dřevěná železnice.Holky ji už nepustily z ruky a letos psaly Ježíškovi, že potřebují další a další koleje a výhybky. (během roku už dostaly další díly k železnici. Brečící a čárací panenku ani nerozbalily, jak je vlak zaujal. Panenka stále leží zabalená v krabici a asi bude ještě hodně dlouho ležet, protože letos je zase objednávka nejen pro dvě holčičky ale i pro tři kluky, takže až to na vánoce rozbalí, tak už my dospělí se sem nevejdeme. A jak si poznávají co je koho? Lakem na nehty zespodu označím tečkou, a když potom rozebíráme při odjezdu železnici, tak třídíme podle barev.
    A co mě za dárek udělalo radost? Když se dcera naučila plést a svůj první výtvor - šálu - mi darovala k vánocům.
    Tak to jsou naše radosti. Dana
    dana.vlk@seznam,cz

    OdpovědětVymazat
  11. Také přeji vše nejlepší :-). Já mám třeba letos v plánu darovat sestře velký rozkládací betlém Vojtěcha Kubašty nebo zvonící stromek na svíčky (Andělské zvonění). V dětství jsme se na tyto věci pravidelně ve Vánoce těšívaly, třeba to potěší i její děti...
    Také ráda dávám kamarádkám při předvánočních setkáních jako minidárek pohlednice konta Bariéry, jsou skládací a každý rok je autorem jiný malíř :-)
    Eva
    evasmutnikova(zavináč)centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Já nejraději daruju knížky s věnováním, baví mě vymýšlet, co by se komu za knížku mohlo líbit a přijde mi to jako hrozně hezký dárek. Naposledy jsme se ségrou mamce daly k narozeninám knížku od Kateřiny Dubský, která se jmenuje Dcery. Tak jsme tam k tomu jen dopsaly věnování a podpis už tam byl - dcery :) sice to nebyl vánoční dárek, ale dá se to darovat i k Vánocům.
    přeji hezký den, Lucka
    luciepankova13@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Ja jsem dala pred par lety priteli fotoknihu, letos se ji chystam udelat rodicum. Vzdy kdyz prijede sestřenice, ukazuje nasim fotoknihy snad z kazde dovolene a tatka z toho byva nadseny.
    Ervulenka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Barči, já soutěžit nechci (ne že by za to ty toaletky nestály, ale já už jednu dostala k narozeninám, tak ať nehamouním:), ale co mě teď poslední dny nadchlo jsou kostičky Kubkid /od Agáty:-)/, Pavel Čech vydal kalendář na rok 2017 (ps a od 1. 12. do února má na Špilberku výstavu - to musíme zvládnout:), dřevěné hračky od Vrajových (tu už jednu máte, tak víš:), blbinky od Lucky Ernestové (malinkaté naušnice nádherné)...je toho víc, odpoledne si povíme. No ale co by mě snad teď udělalo radost, by byl lístek kamkoliv na kulturu (třeba kdyby spadly z nebe ještě lístky na Mary Poppins), CDčko s hudbou co si kvůli pragmatickému svému muži sama nekoupím, nebo nějaká cizojazyčná knížka z těch co sbírám a ještě nemám (třebas ty od Dahla:) ale to nevím, nakolik je přenositelné. Ale je to super nápad tento tipomat - to bys měla dělat každý rok, jsem moc zvědavá, co se tu ještě dočtu:)

    OdpovědětVymazat
  15. Dobrý den, tak u nás si dcera už druhý rok přeje nejvíc žíněnku na cvičení a letos ji konečně dostane, tak se těším jakou bude mít radost.A jinak vždy má úspěch kniha:)Jitka
    ji.jezkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  16. Dobrý večer, Báro, dodatečně přeji vše nejlepší k narozeninám, hlavně hodně zdraví, radosti a tvořivé síly. K těm dárkům - některé nápady tu už zazněly - různé fotoknihy udělají radost vždycky, naše babičky jsou vždycky nadšené z kalendářů s rodinnými fotkami, velkou radost jsem udělala s hořčicí podle tohohle receptu: http://kackazvykacka.blogspot.co.ke/2013/04/muzeme-byt-pochopitelne-i-rohoze.html, a já jsem dceři teď vyráběla něco takového: https://www.youtube.com/watch?v=Ny5GE42IVyI (samozřejmě v různých variacích :-D). Samozřejmě už dělají radost i obaly ušité podle Vašeho návodu... A mně vždycky dělá největší radost pohoda a klid...A jelikož jsou taštičky úžasné, připisuji svůj mail: u.vody@centrum.cz. Eva

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj zdravím a opožděně vše nej k narozeninám a k narození dcerky. Příště, až se potkáme musím nakouknout i do kočárku. A teď k dárkům: mám ráda dárky praktické nebo takové, které si daný člověk nekoupí z různých důvodů, dárky na společně strávený čas(např. lístky do kina, divadla)nebo dárky vyrobené. Svaťka
    svatka.duf@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj, nejvíc mi udělal radost prořezávaný skalničkový keramický kámen na svíčku od Zuzany Strakové...ještě bych si od ní moc přála andělinku...Michala
    apple.michaela@email.cz

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj, u nás brusle, mikroskop, knížky, lisy na květiny od CILI, šachy z lega, poukázka na úklidové práce, vstupenky do divadla. Petra

    OdpovědětVymazat
  20. vše nejlepší k narozkám, co se týče dárků, tak keramika, anděla mamince a ušitý pytel na tělocvik mojí mladší sestře, dále těžítka ze sklenice, třpytek a nějaké kinder kravinky
    naty@naiser.cz

    OdpovědětVymazat
  21. Hodně štěstí a zdraví k tvým narozeninám.
    Já mám ráda když mi někdo dá dárek vlastnoručně vyrobený například jen obrázek.
    A tip na dárek je tady: vak (ušitý)
    kata@naiser.cz

    OdpovědětVymazat
  22. Dodatečně vše dobré k tvým narozeninám(nestíhám denně pc, to znáš s dětmi asi sama:-)
    Nevím, zda jsem tak zestárla, ale mě potěší, když se všichni spolu sejdem, posedíme, něco dobrého sníme, takže už máme i jedlé dárky(nějaké velice exotické ovoce či luxusní šunka či pralinky nebo loni jsem nakupovala sýry v sýrárně, zahrajem si nějakou hru(skvělé Dobble či Ovocný salát)každému se snažím koupit knihu a splnit aspoňjedno přání(šaty, panenka, pomůcky do kuchyně, muži oblíbené víno, parfém..)sama miluju keramiku a vlastorině vyrobené dárky, od dětí z papíru, keramiky, dřeva, od kamarádky domácí pečený čaj, paštiku, domácí musli v obr sklenici.. jednou mi kamarádka nadělila čtyři klubíčka(byl to ten rok nejkrásnější dárek(pletařky pochopí) a jsem hrníčková, hrníček(nejlépe s duší ne ten sekaný na pásu, ale ruční i šišáček nedokonalý) potěší vždy.
    Klidný advent.
    PS: Zjistila jsem, že Vánoce budou i bez naleštěných oken a třiceti druhů cukroví. A mnohem krásnější budou s usměvavou neš strhanou maminkou.
    Krásný adventní čas.
    bohunka zavináč naiser tečka cezet

    OdpovědětVymazat
  23. Dobry vecer, Baro, dodatecne preji vse nejlepsi k narozeninam.
    Co by to bylo za vanoce bez nove knihy, detem kupuji nejakou novou hru, letos to bude dixit.
    Preji krasny advent

    MPM@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  24. Dobrý večer, i já bych se ráda na poslední chvíli zapojila do soutěže. Předně ale přeji všechno nejlepší k narozeninám a gratuluji k narození krásné holčičky. Co se dárků týče, mám ráda zážitkové dárky (dávám i dostávám) - společné dovolené, ale zejména lístky do divadel, na koncerty, muzikály apod. Krásná kniha též vždy potěší. Martina martina.pew zavináč centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  25. Hezký dobrý večer Baru,
    opožděně přeji vše nejlepší k narozeninám.
    Tip na dárek mám, naší Elišce k svátku jme darovali koťátko a radost byla a je stále převeliká. Pod stromecek tentokrát dostane nábytecek do domecku od tohoto šikovného truhláře: https://www.fler.cz/marta118
    Zjišťuji, že největší radost přinášejí dárky jedlé, od sladkých až pálivých marmelád, nakládaných sýrů, domácích likérů a pečených čajů. Můj bráška si každoročně píše Ježíškovi o tiramisu a můj muž o ořechy v karamelu "o)
    Letos jim k tomu přibalím trička s motivem, který si nechám potisknout.
    Pokud jsem trochu inspirovala budu moc ráda.

    Krásný a pokojný advent všem
    Veronika
    veronika tecka kuchar zavinac seznam cz

    OdpovědětVymazat
  26. Třeba takovou čokoládou vůbec nic nezkazíš :D Já jsem kupovala dědovi flašku whiskey + k tomu poctivou čokoládu a z tý měl ještě vetší radost než z alkoholu :)

    OdpovědětVymazat