pondělí 15. února 2021

Peněženky na výletě





Už dlouho si říkám, že fotky mých výrobků by potřebovaly nějaký svěží závan. Průběžně mě inspiruje Peťa Oringle, která má fotky úžasné, s náladou, nápadité a pokaždé jiné.

To je samozřejmě vzdálená meta, neb vylepšování mých foto schopností jaksi pokulhává a stále je ve fázi "jednou, až bude více času". 


Napadlo mě ale peněženky zabalit s sebou do batohu na nedělní vycházku. Třeba se nějaké to foto místo najde. 

Místo se našlo, naše tišnovská Květnice byla zalitá Sluncem, což ale jak jsem zjistila, může být výhoda i nevýhoda. Někdy se ten sníh prostě leskne až moc a stíny nejsou vždy až tak žádoucí. A jak jednoduše a lehce to na fotkách těch, co to umí, vypadá. 

Místa, která mi přišla na focení ideální, se nakonec ukázala jako dost nevhodná. Nejdřív se mi nedařilo najít ten správný úhel a pořád jsem měla pocit, že každou chvíli někdo půjde a já budu vypadat jako trubka, co má po lese rozložené peněženky a běhá kolem nich s foťákem. 

Nakonec se mi ale pár vhodných míst najít podařilo a s digitálními úlovky a duší v peří jsem mohla peněženky naskládat zpátky do batohu a vyrazit domů. 


Překvapivě mě focení venku nakonec bavilo a cestou zpátky už jsem si vyhlížela další místa, kde by to šlo. Jen tu fobii s případných kolemjdoucích si ještě musím nějak vyřešit...


P.S. Peněženky jsou dostupné na obvyklém místě.



















10 komentářů:

  1. Naopak! Já si pokaždé když fotím venku-na celkem rušné ulici- představuju, že se kolemjdoucí zastaví, užasne a rovnou nakoupí! :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 🙂 To je super! Ok, jdu se naladit na foto-prodejní akce. Jen teda nevím, jestli nebudu potřebovat panáka předem 🙃

      Vymazat
  2. Přesně tak, představuj si, že každý kolemjdoucí je potenciální zákazník.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No teda, fakt mě to vůbec nenapadlo. Už se pomalu na kolemjdoucí začínám těšit 🙂

      Vymazat
  3. Baru, díky moc, fakt si toho moc vážím, cos napsala... 💙 Focení mě baví, ale vidím v něm u sebe značné rezervy. Tak mě opravdu hodně těší, že ta snaha není úplně marná, že inspiruje💙🤗. Jinak ode mě si při focení zatím nikdo nekoupil, ale už jsem si na divné pohledy zvykla😊. P.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A jé, tak to teď moje motivace na foto-prodejní akce klesá :D Právě si ty divné pohledy umím úplně představit, no ale co už, zvyknu si, fakt mě to bavilo. Peti, fotky máš nádherné a hlavně nápadité. Vybíráš moc pěkná místa a má to vždycky šmrnc. B.

      Vymazat
    2. Ony jsou ty pohledy asi méně zkoumavé, než když třeba skáču do příkopy pro kvítka, pižlu někde něco z keře, nebo kráčím sídlištěm s náručí plnou plevele...:-D Oproti tomu je focení čajíček...:-) Opravdu děkuju moc, Baru. P.

      Vymazat
  4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  5. Baru, krásné peněženky a nádherně vyfocené. Super nápad na sněhu.
    Já fotit neumím. Takže obdivuji všechny kolem a zírám.
    Přeji krásné dny. Lenka B.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, moc díky, jsem ráda, že se líbí. Byla jsem překvapená, že mě to bavilo a už se dokonce těším na další. Zdravím... B.

      Vymazat