neděle 6. října 2019

Proč šiju?





Protože miluju látky a dokážu strávit hodiny s jejich výběrem - v obchodě i po síti.

Protože mě někdy baví vymýšlet nové věci a někdy si zase nastřihnu deset obalů na knížky, poslouchám rádio a vypnu mozek.

Protože ten pocit, když otočíte kabelku - batoh - toaletku z rubu na líc ..

Protože si neustále rozšiřuji obzory - no dobře, někdy jsem líná a bolí to, ale musím. A nakonec všechno jde.

Protože chvíli šiju, chvíli fotím, chvíli píšu, chvíli počítám daně, chvíli se vzdělávám, chvíli šmíruji konkurenci.

Protože jsem se skrze šití dostala ke spoustě zajímavých lidí - jak v našem městě, tak virtuálně.

Protože vaše reakce, když se něco povede - nepopsatelný pocit. Děkuji.

...

Jsou i chvíle, a není jich málo, kdy bych s tím raději sekla. Žere to spoustu času, daleko víc, než je vidět, a někdy se prostě nedaří. Za nic bych ale neměnila.

Práce, která mě baví, byl vždycky jeden z mých velkých snů..










Na Fleru jsou od včera mé nové obaly na knihy. Radost až na kost od lovení látek, přes vybírání barvy záložky až po finální zažehlení, prošití a nafocení. 


4 komentáře:

  1. Já kdybych neuměla šít, tak u vás nechám majlant- batoh, kabelky velké i malé, obaly. moc se mi líbí vás styl a látky, které vybíráte. Takhle se chodím kochat a inspirovat :-) Terka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, Terko, tak to jste mě moc potěšila, děkuju. Krásné dny mějte a ať to šije. Vlastnoručně ušité věci jsou nejlepší, to je jasné ...

      Vymazat
  2. Barčo, jak já ti rozumím... a závidím... :-) U mě, bohužel, při práci na plný úvazek, toho času nezbývá tolik a někdy to jsou více nervy, když mě tlačí čas... Ale když se to povede...(a zavřu kritické oko)... paráda:-) Obaly máš super, látky úplně boží!!! Taky jsem jich pár našila, ale vůbec nestíhám fotit... Měj se krásně! L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, máš můj obdiv, že to vůbec všechno stíháš - při plném úvazku. Klobouk dolů.. A ty tvoje věnce, nemůžu se vynadívat. Papa a drž se!

      Vymazat