středa 27. března 2019

Sára dva roky a pět měsíců





Darem jsme od Kristýny dostaly nádherné čelenky a čupr čepici. Jsem z nich úplně paf, celý trh (kde mi je Kristýna dala), jsem si je přibližně co půl hodiny prohlížela. Holkám moc sluší, Terezka tu svou nosí do školky, Sára se dokonce i ochotně nechala vyfotit :) Kristy, děkujeme!




Sára už má skoro dva a půl roku, neuvěřitelné!

Mluví už tak dobře, že mi začíná být smutno po jejích hodlících (rohlíky) a podobných slovech, na které už si teď ani nevzpomenu. Jenom kadloty a kadlotky (kalhoty a kalhotky) pořád držíme. A taky zpíváme "kuře zlato" (Když jsem já sloužil..) :)

Zpěvačka je to neuvěřitelná, Černé oči a Beskyde, Beskyde dá od začátku do konce, včetně "okybači". Když začne hrát hudba, kroutí se jak divá. A když zjistí, že její tanec někdo sleduje, začne hrát tu svou komedii a kulit oči.

Ve vaně by proseděla celé večery, její záliba ve žlutých kačenkách stále trvá. Jestli tohle dítě jednou bude něco sbírat, budou tu určitě kachny. Jen co ale zmíním mytí vlasů, začíná hysterie.

Parťačka už je to (skoro) pro všechno. Pokud ovšem máte trpělivost, že to bude trvat dva až třikrát déle než bez ní. Jen to společné šití nám jde maximálně půl hodinky - jen co si rozhází všechny mé  špendlíčky a magnetickou podložkou je posbírá zpět na místo, nastrká rolničky z jedné krabičky do druhé a vymaluje mi celý mizící fix, přestává ji to u mě v pracovně bavit.

Umí to s námi, to jo..





7 komentářů:

  1. Krásne dievčatko, všetko dobré!

    OdpovědětVymazat
  2. Je moc roztomilá. Naše Oli doteď mluví občas jako hotentot, ale připisuji to její tříjazyčnosti. Míša se taky naučil hezky mluvit až hodně později.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) Za pár let už nikdo nebude vědět, jak mluvili jako malí, ale ty tři jazyky - výhoda jak blázen nafurt :)

      Vymazat
  3. Tý jo, toto letí. Okýbača :-) taky jsem až v dospělosti zjistila, co to vlastně je.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, já taky. Právě mě teď nadchlo, když jsem ji to slyšela zpívat s tou výraznou mezerou mezi "černo" a "okybača". A třeba "lenceleje" mi taky došlo až nedávno:)

      Vymazat
  4. Sáře hrajou v očích čertíci. Je kouzelná.
    Lenka B.

    OdpovědětVymazat