pátek 21. prosince 2018

Šťastné a veselé..




..Vánoce vám všem přeju.

Já letos stíhala nejdříve až moc - plán udělat, uklidit, nakoupit a zabalit všechno s předstihem fungoval až do minulého týdne, kdy jsme postupně všichni lehli. Vlastně ani nevím, jestli to bylo nemocí nebo mou každoroční touhou mít všechno dokonalé (a to jsem v kritériích dokonalosti za posledních pár let už dost slevila), ale padla jsem "na čumák" tentokrát už týden před Štědrým dnem. Taky s předstihem. 

Není to ale vůbec špatné se takhle na chvíli přiblížit ke dnu. Posledních pár dnů se mi totiž nejspíše díky tomu podařilo být v klidu. A taky díky psychické podpoře muže a Florentýně, která mě nadchla rychlým a výborným cukrovím. 
Navíc šiju deku - juch!

Mám, co mám, hodně toho hotového mít nebudu. Podstatné je něco úplně jiného...

...

Radost  mám z dřevěného anděla s plechovými křídly, který na nás kouká přes francouzské okno. Je to trochu underground, stejně jako zatím celé okolí našeho domu. Ale je náš - dům i anděl.


Tak krásné (i když třeba taky nedokonalé) Vánoce mějte!



7 komentářů:

  1. Klidné a veselé svátky přeji a v novém roce jenom to nejlepší. M

    OdpovědětVymazat
  2. Anděl vypadá luxusně! Takový výhled z okna bych si taky nechala líbit. Ať jste brzy všichni fit a užijete si radostné a pokojné Vánoce! M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) Děkujeme. Vyráběl Karel. Zůstal nám jen kašel, tak snad.. Taky si užijte požehnané Vánoce..

      Vymazat
  3. Barčo, andílek je krásný!!! Užijte si Vánoce v klidu a spolu a zdraví! Pa:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Anděl se mi moc líbí. :-) Pohodové svátky vánoční a šťastnou cestu z půlnoční. Hodně zdraví a elánu v novém roce! :-)
    D.

    OdpovědětVymazat