úterý 11. května 2021

Give away - minikabelky

 



Už více než rok jsem je plánovala, ladila (v hlavě) střih, přemýšlela, jestli budou v kombinaci s koženkou nebo ne. Jednu chvíli to dokonce vypadalo, že budou koženkové celé. Ale nakonec ne, mají být letní a lehounké a vzdušné a to umí jen bavlna. Bavlněný je i popruh - vyztužený uvnitř všitým popruhem, aby něco unesl, ale zároveň byl lehounký jako letní vánek a pěkně ladil.

Kapku mě potrápil tvar kabelky - když totiž sešijete dolní rožky, aby vzniklo dno, pravoúhlý obdélníkový střih způsobí, že se kabelka směrem nahoru k zipu rozšiřuje. To jsem nechtěla, takže vzniklo několik pokusů, na kterých jsem střih ladila. Pořád něco nesedělo. Ve finální verzi se kabelka směrem nahoru spíše lehoulince zužuje. Šířka 28 cm, výška asi 18 cm a dno 4 cm. Je vyztužená, takže krásně drží tvar.


Vznikly čtyři verze kabelky, čtyři barvy pro toto léto. Z krásných látek Šárky Wilburrina, tedy navržených a vyrobených v Česku.

Šik červená kabelka, svěží žlutá, romantická bílá a ležérní tmavomodrá.











Jednu z nich jedné z vás tento týden věnuji. Stačí mi do komentářů napsat kterou z nich byste si vybrali a kam byste s kabelkou vyrazili. A nezapomenout připsat svůj mail, abych vám o případné výhře měla dát jak vědět. 


Give away probíhá společně s blogem i na mém Instagramu @lochta_baraknezinkova a zítra vyvěsím i na Facebook @Lochta, tam můžete i označit někoho, komu by se kabelka mohla líbit (a pomoct mi tak v propagaci - díky moc:)). Když mě na IG nebo FB začnete i sledovat, uděláte mi radost ještě větší - díky ještě víc.


Když post píšu, je na IG deset komentářů, takže zatím je šance kabelku získat velká.




Psát komentáře můžete do sobotního poledne, potom vylosuji jednoho výherce. Tak držím palce...



20 komentářů:

  1. Dobry den Baru,vsechny kabelky jsou krasne,ale ta modra a zluta jsou top. Vyuzita by u nas byla maximalne,mam doma dve slecny tak by urcite nezahalela.Dekuji za moznost soutezit.Rada sleduji vas blog.Pekny den.Jana

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Báro, za mne žlutá, letní, krásné jsou všechny. A nošená by byla asi všude, kam se nám v létě podaří zavítat. Zdravím, Lenka🥰

    OdpovědětVymazat
  3. Báro, top je pro mě žlutá. Na stavbu bych ji sebou nebrala, ale určitě někam na posezení u kafe v letní zahrádce za teplého večera.. Teda spíš nealko pivo, ale kafe se mi k té představě víc hodí. Jak si člověk hned víc váží, co všechno bylo ještě před rokem a půl samozřejmost...

    OdpovědětVymazat
  4. Dobrý den, mne nejvíce oslovila bílá kabelka.Určitě bych si ji vzala vždy,když půjdu na procházku s malou vnučkou,která ji určitě bude chtít půjčit.
    S pozdravem Ivana ( i.stankovicova@centrum.cz)

    OdpovědětVymazat
  5. Za mě vyhrává červená, ale všechny jsou hezké. A jako vždy do detailu promyšlené...:-) Vendula

    OdpovědětVymazat
  6. Já tedy nesoutěžím, ale čtu si tady a moc se mi líbí, jak si každá z kabelek najde svoji fanynku:-)
    Máte je parádní!

    OdpovědětVymazat
  7. Mně se také líbí všechny, ale úplně nejvíc ta žlutá. Vzala bych si ji s sebou s dětmi na zmrzlinu nebo s mužem na pivo, na koncert, do kina, do parku, ... prostě bych ji za celé léto neodložila. Moc se Vám povedly, léto z nich úplně dýchá!

    OdpovědětVymazat
  8. U mě vedou červená a modrá - těžko bych vybírala :-) Vzala bych si ji s dětmi na zmrzku a do práce.
    Ivana (ivgre(zavináč)centrum.cz)

    OdpovědětVymazat
  9. Všechny kabelky jsou překrásné. Ale vybrala bych si modrou, je to přesně můj šálek kávy 😊 a nosila bych ji denně : na nákup, na výlet, do města...
    barunkabavlnka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj Báro, ta žlutá žluťoučká. Vozila bych ji na svých četných cestách vlakem, a brala ji nejen na rozmary do jídelního kupé:)
    zdravím tě, janka - jablečná :) 54321(zavinac)email.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Dobrý den, to je krásná giveaway. Kabelka jedna hezčí než druhá. Mě by se asi nejvíce líbila bílá a brala bych ji všude a nejraději na rozkvetlou louku :) Mějte se moc hezky! Petra (opetulka zavinac seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  12. Krásný den, ta bílá je aaaach... krásná. Vrazila bych na dny otevřených ateliérů.. :) Lenka ( lala.krejci@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
  13. Kabelky máte moc pěkné, povedené a je těžké vybrat jen jednu. Jelikož miluji žlutou, tak bych šla nejspíše do žluté, ale všechny mají úžasný design. S kabelkou bych vyrazila někam na rande s manželem :)

    (kaaapek@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  14. Dobrý den...všechny 4 jsou originální, čistá práce, opravdu parádní, takže vážně těžká volba...za mě vítězí šik červená, ideální společnice na procházku:-) zdraví a hodně radosti při tvoření přeje Petra ( carpediem@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  15. Martina Slovácko14. května 2021 v 1:11

    Milá Báro, kabelky jsou nádherné, jako všechno co děláš. Za mě nejlepší modrá, ta by byla pro mou dceru. Ta miluje modrou a vlastně téměř vše má modré. Prostě typicky aspik. No a sní by si kabelka užila.Někdy jen tak na procházku po centru Olomouce, jindy do přírody no pak klidně na přírodovědnou fakultu v Olomouci. Přeji krásný den. Martina

    OdpovědětVymazat
  16. Kabelky jsou moc krásné a povedené! S tou žlutou bych vyrazila na nějakou znovuotevřenou výstavu:-) Tereza (terakost@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
  17. nej je červená .... a už se s ní vidím v nějaké útulné zastrčené kavárničce, s ošuntělým nábytkem a velkou policí s knihami
    Simona DZ

    OdpovědětVymazat
  18. Jedna krásnější kabelka než druhá, ale za mě vyhrává žlutá, cítím z ní léto, slunce a vyrazila bych s ní a s dětmi do cukrárny. Zdenka

    OdpovědětVymazat
  19. Milá Báro, všechny jsou krásné a já nerozhodná a jako maminka na plný úvazek si úplně neumím představit, kam vyrazit. V neděli do kostela, s mužem na procházku, na nákup proč ne, dáma můžu být vždy, že jo. Prohlížím je zas a znovu a asi nej nej nej, když bych se musela rozhodnout, sáhla bych po modré. Ale povedly se ti všechny. Obdivuji každého, kdo umí síť. A kdybych ji získala, možná bych udělala radost jedné z dcer. Vše dobré přeji a vyprosuji. Bohunka

    OdpovědětVymazat
  20. Teda, já se dneska po několika měsících koukám k Vám na blog a hned takové novinky! Úplně jsem se začala usmívat, protože teda ty kabelky jsou nádherné! A je vidět, že jsou promyšlené do detailu jako ostatně vše, co, Báro, od Vás mám! Já bych si vybrala modrou a vzala si ji na rande s manželem :) Zdravím z UK a dávám vědět že batoh, kabelka i taštičky moc dobře slouží a dostávám spoustu dotazů kde že jsem to koupila! :-) Mějte krásné rozkvetlé jaro! Eva E.

    OdpovědětVymazat