čtvrtek 26. září 2019

Nálada po trhu





Prodeje v sobotu na Mint marketu v Brně vázly více než jsem čekala, a tak mi pár dnů trvalo, než jsem vše vstřebala, vzchopila se a začala si šití znovu užívat.

Není každý den posvícení, to už po pár absolvovaných trzích vím. Jen touhle pomalu podzimní dobou, kdy se začínám vžívat do svého částečného návratu do práce, který mě za pár týdnů čeká (a po devíti letech zakrňování mozku to nejsou představy úplně sebevědomé), mě to nějak vzalo.





Pravda, neměli jsme v nejvyšším patře městské tržnice úplně ideální místo, hodně návštěvníků k nám nahoru ani nedošlo, ale nějak mě tato výmluva neuspokojovala. Pronájem místa není na Mint marketech úplně za hubičku a můj výdělek tu sumu o moc nepřekročil.

Stánků s podobným sortimentem bylo moc. A to není dobře. Měla bych se něčím odlišit. A babo raď čím..






Ale nechci si nějak stěžovat, už jsem si to přebrala a všechno zlé je pro něco dobré.

Prodávala jsem společně s Klárkou, což se úžasně osvědčilo. Pomáhala se vším a byla to opravdu pomoc. A psychická vzpruha.

Pár ponaučení mám i z rána před trhem. Když vám večer připadá, že jste "celkem" nachystaní, nestačí to! Je potřeba být připravení, sbalení, informováni (to hlavně!), ráno jen nasnídat a jet. Pro příště..






Děkuji všem, co se za mnou v sobotu zastavili, moc mě těšilo vás potkat..

A vlastně by to byla docela nuda (a stres) vyprodat celý stánek. Kdo by to pak stíhal znova do dalších trhů ušít? :)




6 komentářů:

  1. Jak já Tě chápu...:-) Každá prodejní akce je obrovská sázka do loterie. Někdy se octneš ve správný čas na správném místě, a někdy to prostě fakt nejde... Jenže, jak si to nebrat osobně, že? Já se to teda ještě nenaučila, a taky mě to mrzí, když "o mě" není zájem. Proto je každá prodejní akce opravdový adrenalin...:-) Obdivuju každého, kdo se živí ryze prodejem, já jsem vděčná za zakázkovou tvorbu, tam je hned jasné "co a jak"...;-) Tak ať si Tvé krásné zboží najdou Ti správní zákazníci, a po příští akci se vznášíš na vlně euforie...;-) P.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A to já jsem ještě ten typ, co si osobně bere všechno :( Naštěstí mám asi nějak rychlou regeneraci a taky mě to děsně baví, takže se nevzdám. Však víš, máš to určitě stejně... A zas bude líp, určitě. Moc díky, Peti, za povzbuzení, vážím si toho.

      Vymazat
    2. No, to je to, kdybychom to nemilovaly, tak to neděláme:-). Ideální je, když člověk tvoří, a ty peníze přichází jen tak mimochodem, to jsou ty krásné úseky, pro které stojí za to to nevzdávat...;-) A ty ostatní jsou proto, abychom si těch "flow" chvilek vážily:-). P.

      Vymazat
    3. Souhlasím - dobrého pomálu :)

      Vymazat
  2. Chtela jsem vám napsat, jak to dopadlo a jak se dařilo a teď to čtu. Dovedu si to představit. Věřím, že to muselo hodně mrzet. Ale jak píšete na konci, všechno zle je k něčemu dobré a on každý kopanec člověka nakonec posílí. Přeji at se s podzimními prodeji daří a užijete si poslední týdny doma:) Lenka - AeEli

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lenko, moc díky za podporu. I za zastavení se na trhu, to mi děsně zvedalo náladu - díky! A držím palce s batohy z košil..

      Vymazat