středa 19. června 2019

Kabelka na míru







Do větších experimentů co se týče střihu kabelek se na zakázku už nepouštím - přeci jen nejsem švadlena. Když se ale zadání od mých totes kabelek liší jen rozměry a vnější kapsou na zip, ráda souhlasím.

Tentokrát jsem si trochu zavařila mozek s přepočítáváním velikostí jednotlivých dílů tak, aby výsledkem byl požadovaný rozměr. Nesedělo mi to a nesedělo, dokonce jsem si po letech udělala papírový střih a zkušebně šila ze starého prostěradla.

Dno totiž mělo být široké, 15 krát 31 centimetrů. Takže díly kabelky nejsou obdélníky, ale lichoběžníky. Zakopaný pes byl vykopán a kabelka je na světě.






4 komentáře:

  1. Barčo, je moc povedená. A obavy ze změny postupu úúúúplně chápu. Já jsem v tom hrozné dřevo:-) L.

    OdpovědětVymazat
  2. Baru, moc se mi líbí kombinace látky a koženky.
    Teď jsem zkracovala uši na tašce pro neteř. Lámala jsem si nad tím hlavu několik týdnů a pak zčista jasna bylo hotovo za pár minut. Mělo to být bez párání.
    Plavu v tom taky.
    Krásné léto. Lenka B.

    OdpovědětVymazat
  3. Nádherná kabelka. Nějaká taková by se mi taky hodila. Když jdu někam s dětmi, tak mám tolik věcí, že i tu největší kabelku , kterou mám, tak mám úplně přeplněnou, že v ní pak nemůžu skoro nic najít :-D . Jinak do práce a na nákup mi stačí menší kabelky.

    OdpovědětVymazat