středa 23. srpna 2017

Vlasenice!



V sobotu se chystám do Vlasenice na Tvoření, a tenhle pytlíkobatoh je jedna z mých novinek. Vlastně jediná šitá novinka. Dlouho jsem se jim bránila, ale když jsem jeden ušila, a na další kapsu z koženky přidala, snad jej časem začnu i sama nosit. 

Mám dva druhy: jeden jako tento růžový, tedy s kapsou na zip. A pak druhý, pro mě o kapku atraktivnější, s dvěma kapsami bez zipu. Mám ušité čtyři, všechny ve veselých barvách, jen nebyl čas je nafotit.


Ve Vlasenici mají krom zajímavého zboží a ještě zajímavějšího tvoření nachystanou i nějakou tu kulturu. Plus zbrusu nové disk golfové hřiště. Těším se, koho tam potkám..


4 komentáře:

  1. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat
  2. Už se moc těším na setkání :-D My s manželem jedeme už zítra :-D

    OdpovědětVymazat
  3. Baruš! To není možné, já mám přesně takový namyšlený, jen ve světle hnědé kožence či látce... Ale se zipem uvnitř. Už jsi toho slyšela ode mně dost, co mám namyšleno, ale nezrealizováno, co? :-D Ale já už mám dokonce i průchodky! :-) Neuvěřitelné, kolik máme společných nápadů, jen ty jsi hrozně rychlá a pak to vypadá, že to od tebe "obšlehávám" :-D Dokonce teď dělám mýdlenku s tím, že to bude totální háčkovaná novinka a když jsem hledala inspiraci, že nevíš, na koho jsem narazila? :-D Tak ať se ti trhy vydaří. PS: ta kombinace látek na batůžku je opět dokonalá! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, nic neobšleháváš, s tím si vůbec nedělej hlavu :) Batohů potkávám denně na ulici alespoň deset. Na Tvůj batůžek se těším, bude určitě vytuněný - já třeba nemám průchodky, protože se jich pořád trochu bojím. A s mýdlenkou je to celkem sranda, ale s tím si už vůbec nedělej hlavu. Navíc když mýdla vyrábíš, mýdlenky jsou super věc! Říkám to pořád, že máme stejný vkus :) Je sranda, že Ti přijde, že jsem děsně rychlá, já si naopak připadám hrozně zabržděně, hlavně teď o prázdninách a večer :) Těch nápadů, co mám v hlavě - myslím, že jsme na tom s "namyšleno a nezrealizováno" taky stejně..

      Vymazat