pátek 3. března 2017

Polička

Tak moc jsem si ji přála, až jsem ji dostala od muže k Vánocům. Mám představu, že si na ní budu plnit své obměňovací obsese. Zatím ji zdobí Klárčin loňský obrázek, který se mi (po roce!) podařilo konečně vložit do rámečku.



Vypadá s poličkou obývák o dost lépe, zase o něco zabydleněji. Poslední dobou dost bojuji s rovnováhou mezi nepřeplnit a zabydlet. A nemůžu se momentálně rozhodnout, jestli Sářina postýlka, která tam teď přibyla, už není moc. Každopádně je tam potřeba, protože jinak by holky Sáru zašláply nebo zasedly, kolíbku už jsme poslali sloužit dál.

Celkově mám na naši obytnou místnost trochu pifku, vůbec mi tam nesedí náš oranžový potah gauče. A vlastně vůbec celý gauč, ale to už je hudba hódně vzdálené budoucnosti. Potřebovala bych tam koberec, dva krát dva metry nebo tak nějak. A pak taky novou garnýž, širší a o kousek výše než je ta současná. Nějak s ním prostě pořád nejsem spokojená...



Nadšená jsem ale dlouhodobě ze zábradlí. Méně už babičky, těm se sice líbí, ale přijde jim, že jsme s ním zbytečně šetřili:) Muž ho vyrobil z trámů z naší staré střechy, nějakých dalších zbytků dřeva a železa, které měli kamarádi nachystáno na odvoz do šroťáku.

P.S. Špinavého skla u kamen si, prosím, zkuste nevšímat :)


9 komentářů:

  1. Koľko nádhery...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Včera jsem přidala ještě vázu s kočičkami - nadšení obrovské :)

      Vymazat
    2. Já koukám na tu svojí vázu s kočičkama a asi jí už odstrojím od vánočních světýlek a vyměním za letošní větvičky. Věřím že u vás se kočičky na poličce tak dlouho neudrží. Ty naše loňské mi ale přijdou pořád tak hezké ;-) Máte to doma krásný, schody jakoby se vznášely a na kamnech vůbec nic nevidím!

      Vymazat
    3. Ja hľadím na tú konštrukciu schodov, rez hranolom dreva, tehla, osb, kachle...:-)
      Stále si ale utvrdzujem, že tieto schody by sme zo zmenenou pohyblivosťou u nás nemohli mať...tiež som rada, že máme pod kachľami tehlu, len kachle by som u nás vymenila za kozubové.

      Vymazat
    4. Jen by to chtělo ještě ty lišty podlaha-zeď a někoho, kdo by nám pravidelně čistil sklo u kamen :) Schody mám moc ráda, taky pořád trochu trnu, ale myslíme si, že by je zábradlí až dolů "zabilo". A hlavně by zničilo propojený prostor obýváku a kuchyně - jsou přesně uprostřed:(

      Vymazat
  2. :) Jojo, taky to tak s výzdobou často mívám. Letos jsem na kočičky vyrazila jen díky Peti Oringli.. Za pochvalu díky a za přivřené oči taky :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, Karel je neskutečně šikovný, fakt paráda, to zábradlí a taky máte krásné schodiště... Mějte se pěkně Šárka M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, šikovný je :) Jen má teď nějak moc položek na seznamu a trochu ho to demotivuje :)

      Vymazat
  4. Objevte eToro, největší sociální investiční síť na světě, kde 1,000,000y klientů vydělávají kopírováním obchodních rozhodnutí našich nejlepších obchodníků.

    Obchod odkudkoli - Čas jsou peníze. Obchodujte na počítači, mobilu a tabletu

    227,651,647 - Otevřené obchody na eToro

    OdpovědětVymazat