středa 22. března 2017

Experiment



Nějak na mě přišlo experimentování. A asi poprvé v životě obliba hnědé barvy. Dokonce boty s hnědou špičkou jsem si koupila. Přijde mi najednou, že se dá skvěle kombinovat: s nenápadnou šedou, světle modrou nebo s mou oblíbenou mentolovou.

Napadlo mě ráno pár inovací a hned jsem měla chuť je vyzkoušet. V rekordním čase tak vznikla o kapku serióznější kabelka než na kterou jste u mě zvyklí.

Použila jsem potahovou látku, vynechala  obvyklé koženkové dno, dozadu střihla jen hnědou koženku. Uši i popruh o kapku užší, karabiny i kroužky menší. Krapet jsem upozornila na Lochtí etiketu (už mám od Maanny druhou várku - hrůza jak čas letí), zipový díl ušila z potahové látky namísto koženky. 

A mám opět neodolatelnou touhu si kabelku nechat -  k těm hnědým botám.

Ale nenechám, poputuje na Fler, je potřeba doplnit sklady.

Experimentální období mě ale neopouští - mám rozešitý ještě jeden uchopovací míček (s kapkou růžové) v limitované kolekci. Moc mě to šití baví, když jsem zvědavá na výsledek...

11 komentářů:

  1. Ta je super, Barus:) asi si na ni pociham:))

    OdpovědětVymazat
  2. Jeden komentář se tady pod článkem (nevím proč) nezobrazil. Proto přidávám ručně:

    Pěkně zdravím Báro,
    ráda bych se osmělila a požádala vás o přesnější nasměrování na autorku vašich štítků.....googlila jsem Maanu, marně a ještě teď pěním z dodávky Veroniky z Fleru, které jsem po první zkušební várce UVĚŘILA a objednala pořádnou nálož...a teď bych tím mohla mašličkovat tak 100 hektarů lesa. A MILÁ Veronika??? ani obraz, ani zvuk.
    Děkuji Jana

    Omlouvám se, Jano, zapomněla jsem v názvu Maanna jedno "n". Jdu to napravit. Jsou holky moc šikovné, vstřícné a sympatické, určitě budete spokojená.. https://www.fler.cz/maanna. Krásný pátek a víkend přeju. B.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji MOCKRÁT.
      Zdravím z Turks-Caicos, J

      Vymazat
    2. Jů, zdravím z Tišnova a tiše (vlastně hlasitě) závidím :)

      Vymazat
  3. Ta se povedla. Je nadčasová a elegantní.
    Na etikety se taky podívám. Děkuji za tip.
    Lenka B.

    OdpovědětVymazat
  4. Není vůbec zač, to já ráda :) A díky za pochvalu..

    OdpovědětVymazat