čtvrtek 31. prosince 2015

Konečně nějaký výlet!





Chtěli jsme o Vánocích ven, ale nechtěli jsme nikam, kde bude hodně lidí. Což je trochu problém, protože o Vánocích chce ven asi každý. Vymysleli jsme Smrk (ten beskydský), kde není hospoda, což by mohlo dost lidí odradit. Ráno před odjezdem se ale přidaly holky, že ony by taky rády "na hory".

I když jsem Klárku podezřívala, že si pod pojmem "na hory" představuje spíše víkend na chatě, slíbila, že všechno ujde bez mrčení, a tak jsme museli přeplánovat trasu. Nebo teda chtěli přeplánovat trasu, protože když ty dvě rampapurdy chtějí něco dělat s námi, musí se to využít.

A díky tomu jsme objevili krásnou trasu nad Kopřivnicí, kde skoro nikdo nebyl, počasí i výhledy byly krásné, délka vhodná i pro pětileté dítě (asi 8 km??). Trasu projel i náš kočár, ale jinak bych ji asi pro kočáry nedoporučila, většinu cesty se jde po úzké lesní pěšině. Koho zajímá, kudy jsme šli, ať mrkne tady.

Skončili jsme u mé tety ve Štramberku na Bařinách - museli jsme to trochu napálit přes les mimo značku, ale jinak už to s mým mužem prostě nejde :)

Musíme tam určitě i na jaře, v létě a na podzim ( a možná i v zimě, ale bez kočárku), protože tyhle bukové lesy za to stojí!



Žádné komentáře:

Okomentovat