neděle 30. ledna 2022

Slevy

 



Každý rok se tomu zuby nehty bráním, vždycky ale nakonec i na mě dojde. Pokaždé mi u toho totiž srdce krvácí... 

Některé kousky už mi v mé skladové skříňce leží příliš dlouho, některé tam až tak dlouho neleží, ale rozhodla jsem se je dělat trochu jinak -  upravit střih nebo mít jen omezený počet vzorů. Zkrátka je potřeba se někam vyvíjet a měnit, aby to bavilo mě i vás.

Proto jsem v průběhu minulého týdne na Fleru doplnila kategorii "Slevy", najdete ji na mém profilu v levé liště. Některé věci jsou zlevněné skoro o třetinu. Většinou jde o jeden jediný kus, který už v nabídce znovu nebude, až se prodá, bude prostě fuč. Loni v lednu zlevněné věci se prodaly všechny až na jednu dětskou kabelku.

Tak a teď je potřeba se soustředit na věci nové - mám několik krásných nových látek - snad se mi je podaří vám je sem vyfotit. Trochu poslední dobou experimentuji i s materiály. Během loňska mě uchvátil krásné lesklý a jemný bavlněný satén a nepromokavý polyester. Na podzim jsem přišla na chuť softshelu a teď mám jednu přenádhernou vlněnou látku. A v hlavě pár nových střihů - tak snad se těšíte stejně jako já.

Užívejte slev dokud jsou a čerstvému vánku zdar :)

3 komentáře:

  1. Jsem neodolala, udělám si radost na blížící se narozeniny. A taky něco pro Olivii k jejím narozeninám. A čepici jsem si ještě neušila, ale chystám se na to.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, super, děkuji :) Já taky čepici pořád nemám, taky se chystám :) Balíček tady máš nachystaný, jak půjdeš kolem, zastav se...

      Vymazat
    2. A všechno nej oběma k narozkám :)

      Vymazat