pátek 15. listopadu 2019

Folklóreček






Jak už jste asi zjistili můj podzim jede na vlně kolekcí. Probíhá to asi tak, že se zamiluju do některé z látek a pak nutně potřebuji vědět, jak z ní bude vypadat toaletka, penál, etuje, ...

V rámci snížení hladiny stresu z toho všeho všednodenního pobíhání a zajíždění do nějakého režimu (bude někdy nějaký?) teď často šiju to, co se mi zrovna nejvíc chce. Takže kolekce.

Ale i na ty batohy, kterých vám už dlouho slibuju alespoň deset, dojde, určitě jo. (Potřebovala bych, aby mi někdo nastříhal podšívky, nažehlil výztuhy a našil kapsy, pak už mě to děsně baví :))







Moc se mi líbí modrobílé kombinace, navíc ten lidový motiv! Dlouho jsem koumala, co k němu za barvu koženky. Nakonec mi tmavě modrá přišla až moc tradiční, červená příliš ostrá a světlá? Světlá. Takže žlutá, která tradiční lidovou notu pěkně zasadí do moderní doby.

A protože jsem měla velkou chuť fotit, vynesla jsem si to všechno ven a poprvé fotila své ušité věci venku. Sama sobě slibuju, že mé velké předsevzetí je více zvládnout všechna zákoutí mého foťáku.

Sousedi se asi diví ještě teď..








P. S. Všechno najdete u mě na Fleru tady.


3 komentáře: