úterý 13. srpna 2019

Na co? Na všechno..


Prázdniny frčí rychleji než bych chtěla, a tak nové miniorganizéry fotím se zpožděním, následně vkládám se zpožděním a teď po příjezdu z Vysočiny komentuji s ještě větším zpožděním.

Chtěla jsem vám napsat, jak děsně praktické tyto nenápadné kousky jsou. Co všechno se do nich dá schovat. A jak moc je právě teď v létě využijete.

A stejně vám to napíšu, protože je na to stejné  můžete použít celý rok  :)

Vybírala jsem z těch nejoblíbenějších látek, které vám budou dělat radost kdykoli kapsičku uvnitř vaší kabelky (nebo cestovního zavazadla) zahlédnete..



Jako první vybírám letní květinový vzor Šárky Wilburriny a asi nejčastější využití - do kapsičky můžete naskládat všechny drobnosti nacházející se po kapsách našich kabelek - žvýkačky, kapesníčky, zrcátko, krém nebo cokoli dalšího. Můžete tam schovat sluneční brýle nebo ji použít vyloženě na šminky.




Kdybych byla bývala šila tyto organizéry už před pár lety, kdy jsme rekonstruovali dům a týden co týden křižovali s holkama republiku vlakem, naskládala bych si do ní pár kousků lega, pastelky a pár papírů. A taky našich batolat nejoblíbenější miniknížky s odkrývacími okýnky, které jsme jednu dobu museli brát s sebou všude. Taky podle toho vypadaly.

Vejde se i náhradní plínka a malé balení vlhčených kapesníčků.





Kapsičku můžete využít i jako malou lékárničku na pár nejnutnějších věcí, které je s dětmi potřeba mít neustále při sobě - pár obrázkových náplastí, které u nás na odřená kolena (a hlavně hysteráčky) fungují zaručeně, pinzeta na klíšťata, desinfekce, balzám na popraskanou pusu a kinedryl.




Na co já se od podzimu vyloženě těším, je využití kapsičky na moje háčkovací projekty do vlaku. Budu ve vlaku trávit skoro hodinu denně a to je třeba řádně kreativně využít. A tahle retro látka, ta je má oblíbená.




Pokud s sebou stejně jako já na dovolenou vozíte cestovní šitíčko, tenhle káro vzor všechno elegantně pojme.



Nebo raději puntíky?




V organizéru si můžete zorganizovat i vaše cestovní doklady, lodní lístky, zahraniční měnu nebo třeba cestovatelský deník.



A ještě jedno mé diskrétní využití, které se příliš nehodí fotit - pokud své dámské hygienické potřeby schováte do některé ze vzorovaných látek a zapnete zipem, už se vám nestane, že by vám v nejméně vhodnou chvíli vypadly z kabelky v celé své "kráse". :)


Všechny tyto kapsičky a ještě pár dalších najdete u mě na Fleru.







1 komentář:

  1. Ahoj Barčo! :-) Moc tě zdravím. Máš to parádní. Taky blogu tolik věcí dlužím vložit:-) Od podzimu do práce? Toto letí:-) A s prací teprve začne utíkat... Pěkné léto, užívej. Lucka

    OdpovědětVymazat