úterý 18. září 2018

Všechno bude


Každý den cestou ze školky míjím teď u kina plakát k filmu s názvem "Všechno bude". Nemám tucha, o čem ten film je, ale nějak mě to sousloví každý den trochu uklidní. Je to teď moje vnitřní heslo, které mě ubezpečuje, že v tom nestíhání nejsem sama a zároveň mi dává naději, že bude líp. 

Ono teda vlastně dobře je, jen trochu hekticky.. 

Nejde stihnout všechno. A místy nejde stihnout nic.

...

Nadšeně jsem přes léto našila kousky z kolekce Lotta, o které jsem tady několikrát psala, dokonce jsem i nadšeně přesvědčila o dost méně nadšeného muže, aby mě s kabelkami a batohy uprostřed našeho města jedno nedělní ráno vyfotil. 

Jen pak mi skončilo "volno" s dětmi odjetými k babičkám, začal obvyklý školně - školkový kolotoč a já mám pocit, že ze svých šicích, psacích, odpovídacích, účetních, fotografovacích a jiných restů snad nikdy nevypluju..

Mám v plánu fotky protřídit, poupravovat a nachystat prezentaci kolekce sem na blog a na Fler. Taky trochu překopat svůj profil na Fleru, aktualizovat banner, vylepšit facebook.

Zatím jsem stihla jen nahrát pár věcí na Fler.

Ale VŠECHNO (jednou) BUDE..






6 komentářů:

  1. Fotky se moc povedly (nejužší ulička v Tišnově?). Máš pravdu, všechno chce svůj čas. Taky mi trvalo, než jsem pochopila, že některé věci musí dozrát a pak přijde čas i na ně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, ať žijí úzké uličky - je tam na focení skvělý klid :) Díky :) A hned dneska se pár věcí pohnulo, juchů..

      Vymazat
  2. Ahoj Barčo, máš to krásné. Přeji hodně energie, ať se vše rychle utřepe.;-) Pá. L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, dík.. Musím tu trpělivost pořád trénovat..

      Vymazat