čtvrtek 14. června 2018

Minikabelky Lotta aneb Před objektivem podruhé


V hlavní roli já, naše sgrafitová bříza, mé nové šaty ušité Kristýnou z Victorek a šest úplně nových kabelek ušitých mnou. Pro vás. Z mých úplně nejnovějších Lotta látek. Juch.

Nejdříve jsem tuhle malou kabelku ušila mamce ke Svátku všech maminek (střih originál opravdu podle Lotty Jansdotter). Na mobil, klíče a peněženku.

Pak jsem střih upravovala a upravovala, rozšiřovala a zase zužovala, zkracovala, délku popruhu promýšlela. Taky uchycení popruhu, to byl ořech.

A je z toho střih, který má s tím původním společné snad jen záševky. Velikost 23 krát 23 cm je ale pořád vhodná přesně na těch pár nezbytností, které chcete mít všude s sebou.

Tu svou (žlutou, hořčicovou) teď nedám z ruky, nosím ji k šatům, sukni, dokonce i ke kraťasům, když jdeme se Sárou venčit psa.

Ozkoušena je tedy parádně.


A já jsem napnutá, jestli se bude líbit i vám...
















P.S. Všech šest kabelek zbrusu nové Lotta kolekce najdete u mě na Fleru. Pište ale raději mail, ušetříte :)

4 komentáře:

  1. Taky jsem si teď ušila kabelku podobné velikosti a taky jí tahám všude. Tahle velikost tak akorát na nezbytnosti je prostě NEJ! Myslím, že půjdou na dračku! A šaty jsou taky NEJ! A vůbec Ti to moc sluší :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, děkuju :) Já si asi nikdy nemyslela, že takovouhle kabelku potřebuju, ale teď teda fakt nechápu, co bych dělala bez ní:)

      Vymazat
    2. A z šatů jsem nadšená, právě mi díky těmto asi začalo šatové období.. (Doteď jsem šaty nosila jen pro vysvědčení, na školní focení a na svatby :)))

      Vymazat
    3. JJ, taky tyhle šatky můžu! Tahám je pořád! Pohodlný, postavě lichotivý, no prostě paráda!

      Vymazat