neděle 18. března 2018

Co je horší než mít chřipku?



Mít chřipku zároveň se svými dětmi. 

A co je horší než mít chřipku zároveň se svými dětmi?

Mít chřipku, když šestnáctiměsíční hyperdítě je už zdravé. Není šance si pět minut v kuse poležet.


Marodíme. Počet ležících se každý den mění, ušetřen už po včerejšku nezůstal nikdo. Máme chřipku po x letech, a tak na to nejsme moc zvyklí. Navzdory mým negativním vizím z prvního dne nemoci to nakonec celkem zvládáme a nejhorší už je snad za námi, stejně ale doufám, že další chřipková vlna nás zastihne až když budou holky větší.


Je ale třeba se pozitivně a jarně naladit navzdory mrazu venku a chřipce uvnitř. 

Proto pár fotek z minulého předjarního víkendu (kdy jsme bláto měli až za ušima a největší zábavou bylo koulovat se zbytky sněhu). 

Dávám mrazu i chřipce den, maximálně dva :)









4 komentáře:

  1. Barciii, kde jste to byli, neni to nekde u Kalu/Zahrady? Jinak pravdu dis, je to na budku to marodeni a ta zima, dneska jsem tu pozorovala poletujici snih a doslo mi, ze uz mi poletovani vlocek najednou zase vubec nepripada romanticke a uchvatne, pritom co by za to clovek v prosinci dal ze:)) takze jeste jednou, jaro zacne zitra, nejpozdeji pozitri a pak uz zadne takovehle zimni ulety:)

    OdpovědětVymazat
  2. Ps a uz budme vsichni zdravi, nejak se mi to sestinedeli s nemocemi protahuje a uz mam absolutni socialni abstak, fakt uz mam chut na kafe pozvat i postacku, jak mi holky vsechny chybite:))

    OdpovědětVymazat