čtvrtek 16. listopadu 2017

Pro blogerku


Většina batohů, které v posledních týdnech šiju, vzniká v utajení. Přejete si je pod stromeček pro své dcery a ženy. Nebo i pro sebe: vybíráte si látku, koženku, kapsy, typ, ale výsledek posílám manželovi a vám bude odtajněn až pod stromečkem.

A tak musím zůstat tajemná až do konce i já..

Než jsem začala ušité věci prodávat, bála jsem se, jestli se někomu vůbec budou líbit tak, aby si je koupil. A  je pro mě velká čest, že se vám moje práce nakonec líbí tolik, že jí chcete dokonce obdarovat své blízké. 

Další level pro mě pak nastává tehdy, když si mou práci koupí (nebo přeje :)) někdo, kdo sám taky šije. Nádherné věci šije. A vím jistojistě, že jeho vkus je vytříbený a že proti jeho (jejím) barevným kombinacím se ty moje můžou jít zahrabat.

Přesně to nastalo u Lady Tattooch Jany, za kterou dnes tento zaječí batoh  odfrčí Českou poštou...

9 komentářů:

  1. Je suprový, Janu určitě potěší :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aničko díky - vždycky mám u šití na zakázku malou dušičku :)

      Vymazat
  2. To je sen! Situace, které popisuješ i batoh samotný! Často teď na tebe myslím, když nevím, kde mi hlava stojí. Asi si budu muset postesknout častěji! :-D Opatruj se, ať ti to šije. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, klidně se ozvi častěji, já si pořád říkám, že Ti musím napsat, ale nějak teď trochu nevím, kde mi hlava stojí. A Ty jsi na tom beztak podobně - však víme:)

      Vymazat
  3. Králičí látka vypadá úžasně! Moc povedený :)

    OdpovědětVymazat
  4. Zito, pomóc -nestíhám reagovat v rozumných časech :( Látku sem v Šití nití postě nemohla nechat. A to jsem šla původně pro jinou. Moc díky za pochvalu - od Tebe obzvlášť hřeje...

    OdpovědětVymazat
  5. Batoh je moc hezký. Doufám, že máte nafocené i ty "podstromečkové", abychom se pak mohly kochat.
    Mě dostihl bacil a tak jsem progaučovala celý týden dovolené, který jsem měla vyčleněný na šití. Takže, za mě taky nestihám, pomóc.
    Lenka B.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, člověk míní.. A ono nic. To znám, plány mi zatím sice nehatí nemoci, ale vždycky se najde "něco", proč všeho stihnu udělat jen půlku. Ach jo. Na druhou stranu, té energie, která po gaučování musela dorazit - závidím.. Fotím, fotím - a určitě se pochlubím :)

      Vymazat
  6. Teda člověk chvilku nezkontroluje, co píší jeho oblíbenci a tady takové poklady!!! Jako hrdá majitelka tohoto králičího krasavce můžu říct, že je prostě dokonalý!!! Už jsem ho nafotila ze všech možných stran a brzo se objeví na blogu!!! Tohle byl prostě vysněný dárek k narozeninám, úžasně zpracovanou poukázkou počínaje!!! Baru, moooooooc Ti děkuji za krásný originální kousek, za individuální přístup a za trpělivost se mnou!!!

    OdpovědětVymazat