pátek 7. října 2016

Židle..

.. na svých místech ..


Ručně malované židle od úžasné Petry Oringle u podoma vyrobeného stolu. Jak jinak než OSB desky a vybělená smrková spárovka. Do OSB boxů přijdou časem šuplata, dočasně v nich budou jednoduché kolejničky na zašupování krabic s hračkami a papíry. Ani Peťa netušila, jak budou její puntíky krásně ladit s provizorním krytem radiátoru zapuštěného v podlaze. Vzhledem k tomu, že se nám tohle OSB krytí dost líbí, možná ani původně zamýšlený dřevěný rošt nebude potřeba..


Bylo to u nás včera při rozbalování židlí jako o Vánocích, holky jsou šťastné jak blechy - moc Ti, Peti, děkujeme..


7 komentářů:

  1. Nejhezčí dětské židle, které jsem kdy viděla :-) Navíc ještě s nostalgickou školní vzpomínkou...

    OdpovědětVymazat
  2. Jé, děkujeme - snad si to tady Peťa přečte :) Někdy z nedostatku financí vznikají skvosty..

    OdpovědětVymazat
  3. Najkrajšie detské sedenie, ktoré som kedy videla...:-)))))))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peťa je šikula, moc hezky to vymyslela.. Já zadala jen barvy.. A až teď jsem si všimla, jak tam Pěťa šikovně šoupla hnědou, která je nachlup stejná jako naše hliněné omítky - geniální:)

      Vymazat
    2. Ja by som vypisovala traktáty: aj hnedá, aj sivá, čierna aj biela a ten vosk Osmo, veď u nás je to osudová autistory, aj my tri plus jedno (plus jedno dieťa)...a provizórium, ktoré vôbec nevyzerá tak PEKNE ,,holo,, ako u vás...
      ...musela som zmeniť názov osblove, dialo sa nedobré...takže bola by som rada za priazeň (moja je trvalá, veď osblove:-)):
      http://otcovdom.blogspot.sk/

      Vymazat
  4. Paráda! :-) Krásně v pokojíčku vynikly. Stůl taky super, okno nad ním jakbysmet a ten kryt topení geniální:-) Moc se mi u vás líbí:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Nádhera !!!! Pětce se moc provedly a hrozně jim to u vás sluší !!!! Marki

    OdpovědětVymazat