středa 22. června 2016

Když se před prázdninami... (1)


... narychlo vymýšlí, čím potěšit paní učitelky ve školce. 

O svém vztahu nebo spíše nevztahu ke kupovaným řezaným květinám už jsem tady jednou psala, efekt třiceti kytiček moji averzi ještě prohlubuje. Takže už letos třetí rok vymýšlím, co našim dvěma zlatým paním učitelkám jako poděkování dáme. Letos mě "nakopl" jeden z vašich komentářů (ten u Návodu na šitý obal na knihu). 



Na obaly momentálně nemám doma tu správnou výztuhu a času už moc nezbývá, vyšly mi z toho proto kapsičky na všechno možné. Rozměr 17 na 15 cm. Já už si na takové dlouho brousím zuby ve snaze zorganizovat si trochu všechny mé kapesníčky, žvýkačky, náplasti a jiné nezbytnosti ve své kabelce. A kdybych  s sebou nosila šminky, jakože k tomu se svým přístupem k líčení (jednou za týden) asi nikdy nedojdu, tak bych tam nosila třeba ty šminky. Nebo může kapsička sloužit jako příruční lékárnička (krásné, koženkové, i s křížem nedávno ušila Evulekotule). 

Prostě x možných funkcí, na rozdíl od kytky dlouhá trvanlivost, a když by náhodou úplně nesedla, může ji paní učitelka darovat někomu dalšímu, no ne? 

Co chystáte pro paní učitelky vy? (Potřebuji inspiraci pro další léta :) :))

2 komentáře:

  1. Baruš, taštičky jsou super, také bych se ráda k takovému dárečku někdy dopracovala. Ale s mým tempem dříve děti odmaturují :-D Já mám letos připravena domácí mýdla a nějakou dobrotku a kytičku. Kamarádka má na zahradě levanduli a kontryhel, kterými to chci dozdobit:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, mě mýdla přijdou super! Taky doufám, že se k nim někdy dopracuju, jen mám pocit, že už toho mám v plánu moc a pak akorát pocit, že nic nestíhám... Dneska ráno jsem přemýšlela, jak kapsičky zabalit a vzpomněla si na Tebe - hup na zahradu pro levanduli, k tomu režná šňůrka a bylo to. Moc moc díky za inspiraci :)

      Vymazat