středa 6. června 2018

Kdybyste se mě zeptali..





... jakou látku bych vybrala pro Petru Oringli na batoh (nebo i na cokoli jiného), vybrala bych tuto.

Možná bych ještě váhala nad tmavě modře puntíkatou, nakonec bych ale určitě skončila u těchhle stylizovaných květinek na temně modrém podkladu.

Pasuje mi k Peti dokonale - připomíná mi její obrázky i její neskutečné umění uvázat nádhernou kytici z každé květiny, kterou vycházkou potká. A ta modrá, to už snad ani nemusím komentovat.

No a co myslíte? Jí se podařilo tuhle krásnou látku vyhrát! Vysoutěžila si ji v mém oblíbeném brněnském Šití nití, kde mají tolik krásných látek, až oči přecházejí. Jdete pro jednu a odejdete s pěti. Zaručeně.

Petra ze všech těch krásných látek vyhrála právě tuhle a poprosila mě, jestli bych ji z ní neušila batoh. Ukuly jsme další barter (náš úžasný Tišnovský obraz bude mít kamaráda - juchů), a aby nepřišel nazmar ani centimetr čtvereční z vyhraného půlmetru, přidaly jsem pouzdro na brýle a běhoun na stůl.

Tak ať nadělají spoustu parády...

4 komentáře:

  1. Baru, tak ještě jednou moc a moc děkuju i tady. Jsem z batůžku naprosto nadšená, a každý, kdo ho vidí, taky...;-) Myslím, že už je v pár hlavách zaděláno na pořádného brouka, jestli takovou krásu nepotřebují taky...:-D P.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peti, to jsem ráááda, že má úspěch. Děkuju :)

      Vymazat