pondělí 4. prosince 2017

Mechový...


.. máme letos adventní věnec.
Loňský záchvat "tradična", kdy jsem po dlouhé době motala větvičky na korpus, mě už zase opustil, nahradila ho má letošní vášeň pro mech. 




Co se týká úklidu, už jsem v něj ani nedoufala. Před měsícem umytá okna už holky stihly znovu zaťapat a s kramařící Sárou v patách se na nic hloubkovějšího stejně nevzmůžu. Na víkend jsme ale se Sárou doma osiřely, od šití jsem si potřebovala trochu oddychnout a k tomu podle mě zatím nejpovedenější proměna Bydlet jako..  Právě ta mě inspirovala k debodrelizaci knihovny a prababiččina kredence (všechno po Sářině večerce). 

A hned je u nás útulněji...


3 komentáře:

  1. Krása veliká.Hezký nápad.Já to už léta odbývám bílým proutěným věncem,většinou bílými svíčkami...
    Závidím ten uklizený byt.Já jsem okna sice umyla,ale potom jsem lehla s chřipou,takže advent začne až se vyhrabu z choroby :-) .
    Poslední proměna byla hezká,ale mě se nejvíc líbila ta předposlední.Zcela podle mého gusta :-) . https://cz.pinterest.com/mirkakimlova/bydlen%C3%AD/
    Zdravím,Mirka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hlavně rychlé to bylo, a to se letos počítá. Se Sárou jde zdobit jen když spí :) Úklid letos skončil u té knihovny a kredence, kramaření čehokoli je současná Sářina největší zábava, ach jo. Brzké uzdravení přeju a užijte si adventu - s úklidem nebo i bez něj :)

      Vymazat