čtvrtek 15. února 2018

Asi nedostatek barev..




.. nebo nevím co jiného mohlo způsobit, že jsem tento týden ušila svou zatím asi nejbarevnější kabelku

Echino látku si šetřím už dlouho a teď na ní konečně došlo. Ve hře byla i decentní černá koženka, ale barvy nakonec vyhrály.

Uvnitř dvě velké kapsy, zapínání na zip. A radost mám i z podšívky - sladila jsem ji s černými kousky geometrie na látce.

---

Mám poslední dobou zvláštní stavy, kdy jeden den mám skvělou náladu, spoustu energie a pocit, že zvládnu všechno, na co si vzpomenu.  Další den bych pak spala a spala a spala, všechno a všichni mě štvou a nestíhám vůbec nic. 

Snad to s jarem přejde, nějak mi tahle nevyrovnanost nevyhovuje..








3 komentáře:

  1. Barčo, to jako popis maniodepresivní psychózy neboli bipolární poruchy. Já to mám někdy taky tak, převažuje u mne manická fáze a říkám tomu moje lehká maniodeprese :-) Nepřestala jsi kojit?

    Taška je krásná, ta modrá jí rozzářila a podšívka je takový bonus.

    OdpovědětVymazat
  2. Evi, jsi úžasný jasnovidec - přestala jsem kojit. Teda spíše Sára se přestala chtít kojit:( A vůbec mě to nenapadlo spojovat, i když je to asi fakt jasné. Já si taky říkala, že už to vypadá na diagnózu, úplně jsi mě teď uklidnila - díík! Tak aspoňže u Tebe převažuje ta manická fáze, ta je skvělá ne? :) I když těch plánů co si pak člověk v hlavě vytvoří, co? A pak v té blbé fázi zjistí, že jsou nereálné.. Za pochvalu tašky moc dík - já jsem nadšená z Tvých dokonale promyšlených Pentabagů..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aspoň, že jsem na to přišly. Ony se ty hormony časem nějak srovnají a bude líp. Manická fáze je fajn :-)

      Vymazat