úterý 28. března 2017

Na česnek!


Chystáme na víkend Sářiny křtiny. Doma jarní sluníčko posvítilo na všechny pavučiny a jiné zimní úklidové resty. Jeden by řekl, že je čas uklízet a péct dobroty. Ale to my ne. 

My o víkendu rozkopali celý chodník před i vedle domu (protože hromosvod), abychom v neděli zjistili, že se to stejně během víkendu nestihne (a tudíž se "to" bude dodělávat celý týden až do soboty před křtinami. Snad jen do té soboty. Abychom nemuseli Sáru namísto v kočáru nést do kostela v nosičce. Hromady hlíny totiž na našem uzoučkém pozemku není kudy objet.

Já po sobotní snaze o hloubkový úklid v neděli rezignovala (stejně nemám šanci to za týden stihnout). Muž rezignoval až po obědě, zjistil, že naší malou sbíječkou poctivý beton rozbít nepůjde.

A tak jsme si naplánovali last minute výlet na medvědí česnek. A dobře nám bylo - v neděli se má odpočívat a basta.






4 komentáře:

  1. Baru, taky se tam chystáme. ale viděla jsem tam v neděli dvě auta, tak snad to někdo nevyplení. je dobře, že jsou ta místečka schovaná.
    krásný den Majka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Majko, myslímže o těchhle místech zase tak moc lidí neví. A ti, co ví, neplení. Byli jsme tam asi hodinu a nepotkali jsme nikoho. Taky si myslím, že je lepší prozrazovat jen dobrým známým :)

      Vymazat
  2. Na něj se také chystám, tak snad to neprošvihnu! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, honem, on už pak ke konci není tak dobrý :)

      Vymazat