úterý 15. března 2016

BLOG/K?




Co si píšu blog, zaznamenávám si dost věcí přímo tam - vlastně sem... Nebo na pinterest. Občas je ale něco, co se veřejně tak úplně nehodí, přesto to nechci zapomenout. Různé tipy na dárky, nápady na věci, které se chystám ušít, nebo jen úplně obyčejný seznam, co je potřeba koupit v IKEA. Na to mám blok, už druhý, a i ten už hrozí brzy dojít. První dva moc "výstavní" nebyly, ale ten třetí, na tom si dám záležet.

A kdyby někdo taky sháněl blok (ánébó jen neobyčejně obyčejný sešit do školy), mrkněte na tyhle kluky:


Mám teď sice nesentimentální období, ale tenhle Amélčin sešit se zasněným jelenem, ten bych brala. Kam je to jen možné, cpu siluety zvířat (teď zrovna chystám tabulového zajíce na ledničku). Proto mě asi zaujal tenhle spící zajíc od Černé Krysy. No a vzor z vlaštovek nebo kapek, to jsou zatím asi mí dva favoriti - formace. Lákají mě ale i jednoduché a vtipné (polo) kruhové obličeje z dílny TRIK-OZY. Nebo že by trocha melancholie ze dna jezera od La Vert? Každá cesta má smysl a je podle mého dost praktické si to každý den připomínat - bloky od Lucie Ernestové. No a pak už schází jen má oblíbená klikyháková geometrie (les NOTES) a notoricky známé pruhované papelote.

Tak který?


2 komentáře:

  1. Doporučuji si pořídit diář z terapiedomova.cz, který obsahuje spoustu užitečných listů, které se dají dotisknout doma. Cena za diář je docela vysoká, ale je moc hezky promyšlený a na další rok stačí dokoupit jenom nové listy a zbytek si ponechat.

    OdpovědětVymazat
  2. Moc díky za výborný odkaz - celé stránky Terapie domova vypadají moc hezky a diář vypadá báječně! Obdivuji, že to někdo dokáže tak promyslet... Jdu to prozkoumat.

    OdpovědětVymazat