pátek 24. listopadu 2017

Batoh nebo kabelku..

.. mnou ušitou můžete ode dneška darovat i ve formě dárkového poukazu.

Nápad byl v mé hlavě už dlouho, taky jsem už dlouho měla v plánu zkombinovat látku, šití a papír.

Ale až zajícový batoh z minulého příspěvku pro úžasnou Janu Lady Tatooch, který jí její muž chtěl dát k narozeninám, ale zároveň chtěl, aby si sama vybrala látku, mě přiměl k činu. Celé to pro Janu zorganizovala Kristýna z Victorek. A takové kamarádství, to já můžu. 

Holky, moc díky, že mám konečně po dvou a půl letech šití na světě své poukázky ..




Když handmade, tak handmade, a pěkně ručně psaný..

Pokud si u mě poukázku objednáte, vypíšu na ni jméno obdarované osoby, poprosím Vás o 1800 Kč (batoh) nebo 1200 Kč (kabelka) plus 80 Korun poštovného, poukázku Vám poštou pošlu a budu se těšit, až se mi na mail obdarovaný šťastlivec ozve a domluvíme spolu látky a koženku.  A taky typ batohu (rolovací nebo s klopou) nebo kabelky (klasická nebo překlápěcí). V co nejkratší možné době pak batoh / kabelku ušiju  a balíčkem pošlu.

Doufám, že Vám i Vašim ženám / kamarádkám / maminkám / dcerám udělám radost a třeba se díky poukázce vyhnete i nějakým těm Štědrovečerním faux pas":)



Koupit jej můžete buď u mě na Fleru, nebo o trochu levněji na mém mailu..

8 komentářů:

  1. Moc se mi ten nápad líbí. A nejvíc, ta našitá krabice s dokreslenou mašlí.
    Senzace.
    Lenka B.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lenko díky! Jen už mi poukázky Fler šerif z Fleru smazal:( Moc nechápu proč, ale prý se neslučují s pravidly Fleru.. No co už..

      Vymazat
    2. Tak to je mě líto. Ale třeba toho někdo využije tady. Lenka.

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. Jitko díky! Jen ta realizace nápadů mi trvá nějak čím dál déle :)

      Vymazat
  3. Tohle byla moje nejnádhernější poukázka, co jsem kdy dostala. Samozřejmě především svým obsahem, ale předčila všechny předchozí i svým zpracováním... Koukala jsem na ní jako blázen. Čtvereček látky, taková s prominutím "blbost" a Barča z toho dokáže udělat dáreček... A ještě vše napsané vlastnoručně... No jsem z ní vedle do teď a dělá mi společnost v pracovně, kde se pohledem na ní stále kochám :-))) Díky Baru!!!

    OdpovědětVymazat