úterý 9. května 2017

Diabetické pouzdro


Našla si mě na Fleru paní, že by mě chtěla poprosit o pouzdro na potřeby diabetika. Učím se postupně odmítat zakázky, na které nemám, nebo zakázky, které by mi trvaly ušít hodně dlouho a bylo by mi trapné říci si o férovou cenu. Nejsem švadlena a některé postupy a akce, které by pro švadlenu byly hračka, mě stojí spoustu času.

Občas ale ráda udělám výjimku. Pouzdro jsem šila nedávno Klárce, tohle mělo mít jen jiné rozměry a menší počet gumiček uvnitř.

Dnes jsem rozešité pouzdro došila a myslímže dobré. Líbí se mi. Má gumičky přesně podle rozměrů glukometru, píchátka, pera a proužků. Velkou kapsu na zip na další důležitosti a potřebnosti. Výška pouzdra je něco přes pět centimetrů .

Pokud je ve vašem okolí nějaká diabetička, které by pouzdro slušelo, ozvěte se. Do zásoby je šít nebudu, na přání a možná i na míru Vašim potřebnostem klidně..


4 komentáře:

  1. Si úžasná!
    Môj zať je diabetik I.stupňa, ale má pumpu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Překvapilo mě, že se prý nic moc takového nedá u nás sehnat. Přitom je to dost praktická věc. Díky!

      Vymazat
  2. Baruš, jsi neskutečná, super! :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Luci, díky. Nacvičila jsem si to na Klárčině školním pouzdře. Jen ten šikmý proužek, který našívám z vnějšku ručně, bych potřebovala nějak vychytat a hlavně zrychlit. Mám dopíchané ruce ještě teď.

    OdpovědětVymazat