neděle 26. února 2017

Sára čtyřměsíční


Jsem si vědoma, že tím nejspíš všechny ostatní mámy naštvu a předem se omlouvám, ale máme doma neskutečně hodné dítě. Směje se na všechny strany, spí v noci i dvakrát během dne (zásadně v chodbě v kočáru) a když včera spustila půlhodinový srdceryvný pláč, byli jsme všichni vykolejení a hledali kde ji co může bolet. Během posledního týdne už udělala i pár otoček ze zad na břicho (první na narozeniny mého taťky, 18.2.), ještě ji ale bude nejspíš chvíli trvat než to zautomatizuje. Muž se pořád tváří, že jde jen o reflex, ale já tvrdím, že po hračkách už cíleně sahá. Jen se musí pekelně soustředit a chvíli ji trvá než dosáhne svého. Nejraději sleduje holky při jakékoliv jejich činnosti a jejich pláč ji zaručeně taky rozpláče. Je sranda ji sledovat jak si udiveně prohlíží své ruce. A vykládá a vykládá a vykládá..

No a co se týká upouštění obsahu žaludku,  žádná změna se zatím nekoná. Jen při těch pár překuleních se dostalo blinkání kapku nový rozměr, ale raději to tady nebudu rozvádět :)



A tady jsou všechny tři holky vyfocené v přibližně stejném věku ve stejné osušce. Poznáte která je která?


Edit 7.3.2017
66 cm, 6,6 kg :)
Zleva doprava Klárka, Terka, Sára


6 komentářů:

  1. Ta modrá čapka je parádní! Neboj, mě nenaštveš, my to máme taky tak, většinou :-) Až se ptám, čím jsem si to zasloužila.... jen u nás už nejsme moc daleko od lezení, umě se dostane točením dokolečka pro cokoli...a nejlepší jsou časopisy, prý moc dobře chutnají :-) Takže s tím klidem už to nebude brzy tak valné...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Čapku jsem háčkovala už Terezce, jen té nešla tak hezky k očím:) Já mám asi předplaceno - až ji budu x-krát denně odchytávat na schodech, tak mě nejspíš smích přejde :)

      Vymazat
  2. Ahoj Baru, taky nejsem naštvaná, ale naopak Ti hodné a spící dítě přeju, hlavně ať jí to vydrží a ať je vám pořád spolu dobře, iva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivo díky, snad taky válčíte v mezích normálu :)

      Vymazat
  3. Je to krásne a milé dievčatko(dievčatká):-)

    OdpovědětVymazat