úterý 7. února 2017

Origami



Skládali jste to někdy? Já na základce pořád, hrozně mě to bavilo. Jen mě potom začalo štvát, že všechna ta zvířátka, lampiónky, sto druhů lodiček a jeřábů nemá žádné využití. Na hraní s nimi už jsem byla velká a pinterest ještě tehdy nebyl :)

Máme teď v plánu udělat origami lustr do obýváku. A jak jsem hledala inspiraci (na Pinterestu), našla jsem i spoustu jiných origami inspirací. Proč jsme vlastně neměli třeba origami svatbu?

8 komentářů:

  1. Jé děkuji za inspiraci, chtěla bych origami skládat s klienty v práci :-DMěj hezký den, ráda k tobě na blog chodím :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Nejsem kreativní typ a tak obdivuji, co dokáží vytvořit jiní. A že se origami nechá vkusně vyzdobit byt, jsem opravdu netušila.
    H.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, že jsem pomohla k inspiraci. Přijde mi, že ty nejdivnější nápady mnohdy vypadají nejlíp :)

      Vymazat
  3. Baruš, já se přiznám, mně to nejde a nejde, ale je to krásné:-) L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, zkoušej, ono to půjde a stojí to pak za to :) Já už taky vyšla ze cviku, ale snad vyšetřím nějaký čas a dám se do toho.. Měly by ty dny být delší!

      Vymazat
  4. Lampu mám rozpracovanou už půl roku :D zvolila jsem blbej papír tak jsem se zasekla..na delší dobu :)....tak jsem zvědavá na výsledek ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem taky zvědavá, zatím jsem se nedostala ani k sehnání toho papíru :( Budu to muset prostudovat, abych nedopadla stejně. Taky mě vždycky neúspěch nadlouho zasekne a něčím už bych tu žárovku potřebovala zakrýt :)

      Vymazat