neděle 19. února 2017

Moodboard

Dvě ze tří holek se odjely rekreovat k babičce na Vysočinu (mamí, a nepojedeš tam s náma, že ne?) a já mám spoustu plánů, co jim kde vylepším v pokoji. Už tam půl roku bydlí, skoro tři měsíce spí, mně se ale zdá, že to tam ještě pořád není úplně to "ono". Muž vždycky říká, že to jsou už jen ženské záležitosti. Asi jo. Každopádně taky jsem mu pár úkolů na seznam připsala..


Na mém seznamu je hlavně velký válecí vak, sedáky, metr nakreslený na komín, jedna rámečková a jedna závěsná nástěnka na výkresy, magnetická tabule, Terezčino povlečení, stoleček na piškvorky a na dámu, koš na plyšáky a možná i nějaká ta girlanda. Za těch pár dnů to nejspíš nestihnu, ale "časem" bych chtěla ještě ušít římskou dvoudílnou roletu na jejich velké francouzské okno do zahrady. Muž má na starost hodiny a poličku s háčky.



A protože mají holky pokoj dvoupatrový (a taky proto, že mám tak trochu profesní deformaci), bude vršek pokoje lítat v oblacích.

Barvy pro holky: růžová, červená; pro mě: bílá, černá, béžová a šedá; pro holky i pro mě: mentol! Inspirace z mého lochtího pinterestu.

Těšíte se? Já jo! Teď jen abych to konečně dotáhla.


P.S. Moc vám všem děkuji za milé komentáře k předchozím dvěma postům - dodaly mi spoustu odvahy a chuti do práce..

6 komentářů:

  1. Baruš, jsme opět naladěny na stejnou vlnu....:-) Zútulňuji, dokončuji rozešité, vybírám, ladím. Baví mně to moc, jen mi to moc dlouho trvá :-) Možná nad tím také zbytečně dlouho přemýšlím.:-D Tak ať toho stihneš co nejvíce! Pa L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě taky nejvíc zdržuje přemýšlení - už asi dva měsíce promýšlím látku koše na plyšáky. Mám už asi patnáctou variantu :) Zútulňování zdar, ať nám to jde oběma od ruky..

      Vymazat
  2. Dom u Teba aj veľkorysú dievčenskú izbu ľúbim:-)
    My máme tiež v podkroví dve izby s ,,hvezdárňou, nedorobenou, bez rebríka a tak.
    Sú tam veci v krabiciach.
    Len moje deti sú už dospelé, doteraz riešim prijateľný rebrík, aby bol dosť bezpečný, trebárs aj so zábradlím, alebo súčasť nábytku, aby sa nevypadlo pri lezení hore-dole.
    Nebojíš sa o deti?
    Alebo ste dali bezpečnostnú sieť?
    Pre môjho Mila máme schody rovno vymurované, vaše krásne, čierne kovové, by ho stáli život...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc díky, máme na tohle evidentně stejný vkus :) O holky se na schodech trochu bojím, ale ony to zvládají v pohodě, jsou opatrné. U sebe v pokoji mají bezpečnostní síť z lněného lana - snad brzy vyfotím. Nejvíce trnu u dětských návštěv, přece jen to jsou mlynářské schody a děti, které na ně nejsou zvyklé.

      Vymazat
  3. Ahoj Baru, těším se na fotky realizace a ráda se nechám inspirovat šikulkou s vkusem! iva

    OdpovědětVymazat
  4. Už se těším, až to pak nafotíš :-) A až to zase uvidím naživo!

    OdpovědětVymazat