čtvrtek 5. ledna 2017

Sára (se zpožděním) dvouměsíční


Sára se naučila vykládat. Taky pást koně a narvat si celou pěst do pusy. 




Co už - občas - zvládáme je ranní chystání se do školky. Z téměř dvou hodin jsme to stáhli na hodinu a čtvrt. Lepší už asi nebudem. Co pořád nezvládáme je záklopka a stokrát za den zpětný chod jícnu. Permanentně všechno kolem mokré.



Pořád je to holka šikovná, hodná, vysmátá a jak se nedávno kdosi vyjádřil: bezúdržbová :) Kam ji položíme, tam leží, šlofíkuje zásadně v předsíni v kočáru a budí se zásadně když já si v klidu sedám k jídlu..


6 komentářů:

  1. To tak s tretím dieťaťom je:-)
    Je milučká, krásnučká:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Už druhá - Terezka - byla zlatá, tak se mi pořád nechce věřit, že by to tak mohlo být znovu :)

    OdpovědětVymazat
  3. Malá je kouzelná,letí to :-) Já jsem u Adámka ublinkávání neznala,zato u Stelinky jsme si to užili ve velkém tak do šesti sedmi měsíců. Pak to najednou že dne na den zmizelo. Za chvilku bude líp,neboj:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Luci, pomóc! Až do sedmi měsíců říkáš? Já čekám, že to musí skončit každým dnem!! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Pekný deň!
    S dcérkou sme tento problém nemali.Pri synčekovi som len kojila, prezliekala a kojila a prezliekala a znovu prala....trvalo to niečo cez 4 mesiace.... Vedeli sme ,že po jedle sa nesmie pestovať a najlepšie je len ho v kľude nechať ležať.
    Treba len vydržať....často mi bolo až do plaču,chlapčenské oblečenie bolo ozvracané a zostávalo len ružové po dcérke.Teraz na to veselo spomíname .... môj Danielko bude mať už desať rokov.
    Tak nech sa darí,máte krásne slečny...
    Lulu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju.. My měli blinkací všechny, jen si vůbec nemůžu vzpomenout jak dlouho to trvalo. A taky žádné pravidlo se nám nepodařilo najít - někdy je hodinu klid i když ji třeba přebaluju a někdy jen klidně leží a nestíhám měnit podkládací plínky a slintáčky..

      Vymazat