úterý 3. ledna 2017

Rekapitulace


Občas se někdo zeptá, kterou kabelku z těch, co jsem ušila, bych si nejradši nechala. 

Stylově na konci roku (a neplánovaně - to mě na tom bavilo nejvíc)  jsem si dělala pořádek ve fotkách, a tak jsem konečně vybrala tu svou favoritku. Deštníkovou. Z látky Šárky Honsové

A když už jsem byla u toho určování mých "nej", vyhlásila jsem si své vítěze i v kategoriích batoh, obal na knihu a toaletka.


A co mi z mé rekapitulace loňských výrobků vyšlo?

Že musím šít více barevně neutrálních věcí, maximálně je doplnit jednou výraznější barvou v uměřeně malém množství.

Že mám asi ráda šedou (a že jí to sluší v kombinaci s chladivým mentolem nebo  hřejivým karamelem).

Že mě pořád neopustila záliba v geometrii.


Když bych měla shrnout průzkum fotek všech, nejen těch vítězných, ušitých věcí, shrnula bych to takto:

Jsem moc ráda za velký pokrok ve vzhledu kabelek. V průběhu roku se mi podařilo vyladit výztuhy, koženkovou zipovou část i proporce. Jsem spokojená :)

Hrdá jsem na batohy. Byl to můj velký úkol na rok 2016 a mám splněno. Pořád je ještě mírně ladím, ale to k tomu patří.

Nesebekriticky musím přiznat, že se vždycky dost kochám lochtími etiketami. A vlastně ani nejde o sebechválu, logo mi vymyslela Šárka a etikety jsem si nechala vyrobit. Každopádně mám pocit, že s etiketami vypadají ušité věci o dost lépe než bez nich.

A teď trochu kritiky: dost špatná je kvalita fotek. Do teď jsem fotila deset let starým kompaktem z druhé ruky a prakticky všechny fotky musela upravovat. Po průzkumu v minulých dnech ale musím přiznat, že i po úpravě je jich většina špatných. Mám teď ale šanci to změnit - schrastili jsme starší zrcadlovku. Tak ještě naučit se s ní pořádně fotit. Už se nebudu mít na co se vymlouvat.

Celkově mě překvapilo jak moc jsem toho ušila. A kolik se toho prodalo - to mě nepřestane udivovat asi nikdy - fakt se moje věci líbí :)

Moc děkuju vám všem, kteří mě podporujete, objednáváte hotové věci, zadáváte zakázky, čtete moje blogovýplody a píšete komentáře. Hodně moc potřebné sebedůvěry mi dodáváte a já mám pak odvahu spřádat plány na další rok.

O plánech ale zase jindy..

Krásný nový rok vám všem!



13 komentářů:

  1. Baruško, krásná a pozitivní rekapitulace:-) Budu se těšit na plány i výtvory i v tomto roce! :-) L.
    PS1: tu šedou a geometrii máme společnou:-)
    PS2: a taky přeji vše nej do nového roku, ať se daří!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, díky.. Je super kolik spřízněných duší člověk díky blogu najde :)

      Vymazat
  2. Batoh je značka ideál! Já bych si ho moc prosila. Možno-li? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, Peti (můžu tykat?) určitě možno, jen tahle látka už není bohužel k sehnání :( Můžeš se kdyžtak ale zastavit nějakou látku vybrat :)

      Vymazat
    2. A já si vybrala! http://www.kdotokdyslysel.cz/latky/organicka-bavlna/latky-birch-fabrics-fresh-farm-hen.html
      Kolik si toho mám koupit? Pak bych se teda i pozvala na to kafe :)

      Vymazat
    3. Super! Na ten rolovací batoh budu potřebovat obdélník 40x60 cm (60 je výška). A s kafem počítám - není možné, aby to konečně neklaplo :) B.

      Vymazat
  3. Báro to je krásy (koukám, že se tykání nebráníš, já ho mám radši, ale ne vždy si troufnu...) Jsem moc ráda, že jsem sem zabloudila a těším se jak si to tu pročtu, už teď vidím, že je čím se kochat, krásně šiješ! I fotky jsou pěkné, a jaké teprv budou!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jitko, mě určitě tykat, jsem z vykání nervózní :) Moc díky za pochvalu, to vždycky potěší. Na foťák jsem zvědavá, nikdy jsem zrcadlovku neměla a přijde mi to všecko nějaké složité. A zatím jsem trochu líná to všechno zkoumat a zkoušet, tak uvidíme.

      Vymazat
  4. Omlouvám se za možná drzý dotaz, ale kde jste si nechala dělat štítky a jste s nimi spokojená? Děkuji Terka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Terko, vůbec to není drzý dotaz, ráda doporučím, protože jsem spokojená moc. Paní je moc milá (nebo spíše jsou moc milé, je to myslím mamka a dcera). Jmenují se maanna a jsou na Fleru. Mějte se krásně.. Bára

      Vymazat
    2. Děkuji za odpověď, já to včera ještě na Vašem blogu jinde našla. Kamarádka má od jedné z těch paní, je také spokojená, ale jiná říkala, že se jí po několika praních začaly ničit, tak právě nevím, chtěla bych i na oblečení a to se (zvlášť to dětské) pere častěji než kabelky. Ale vyšívané štítky jsou už asi jiná cenová kategorie... Pěkný den a líbí se mi Vaše práce, z toho Flerjarmarku nebuďte smutná (snad se dokopu Vám ještě pod příspěvek napsat koment) Terka

      Vymazat
    3. A jo, tak já mám vyzkoušeny jen dvě praní na své kabelce.. Je pravda, že u oblečení je to něco jiného, ale taky si myslím, že vyšívané budou dost drahé:( Kdybyste na nějaké prověřené etikety přišla, moc, moc prosím, jestli byste mi dala vědět. Jsem moc ráda, že se Vám moje věci líbí.. A budou (snad) ještě lepší, na to Flerjarmarku jsem si to všechno promyslela :)

      Vymazat