středa 30. listopadu 2016

Tak trochu reklamní



Nechtěla jsem a nechci vyhlašovat den, po kterém už nebudu přijímat objednávky. Protože vím, že já taky všechno dělám na poslední chvíli, a nemám proto moc to srdce někoho odmítnout, když mě pár dnů před Štědrým dnem prosí o ušití něčeho pro své blízké. 

Na druhou stranu mám letos s malou Sárou trochu omezené kapacity. A navíc plán, že chci svůj čas dělit alespoň trochu rovnoměrněji mezi šití a naši čerstvě pětičlennou rodinu. Protože před Vánoci je nápadů na tvoření, pečení a všemožné přípravy spousta.

Proto moc prosím, kdo má za lubem po mě něco ušitého chtít - myslím tím  něco ušitého na míru - pište hned. Ať si to můžu rozvrhnout a vím, jak na tom s časem jsem. U mě na Fleru v jedné ze záložek profilu najdete látky a koženky, ze kterých můžete vybírat. Koženky pořád nejsem schopná tam doplnit všechny, které mám, tak se klidně ptejte.

Loni nejvíce frčely rostoucí obaly na knížky, letos je úspěšně dohání toaletky. Hlavně ty pánské, hranaté, je vidět, že je jich na trhu asi menší výběr. Objednávek na kabelky je teď před Vánoci méně, a přitom je tak ráda šiju.

Koukejte a vybírejte na Fleru, ale pokud chcete mít zboží o pár procent levnější, místo objednávky přes Fler mi napište mail.

Krásný a co nejpomalejší advent přeju..

2 komentáře:

  1. Já si brousím zuby na batoh, u kterého se tak potíte. :-) Ale až po Vánocích. Nemyslela jsem si, že budete už během šestinedělí šít!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem si to úplně nemyslela, ale mám asi závislost - když si dám den volna, tak jdu stejně šít něco pro sebe nebo pro holky :) Batůžky jdou s každým dalším lépe a lépe, takže se snad brzo přestanu potit. Zase pak ta radost, když je hotový a líbí se.. Takže se klidně ozvi (můžu tykat? :)), budu ráda, že to třeba zase půjde o trochu líp.B.

      Vymazat