pondělí 28. listopadu 2016

Losování giveaway

Dnešní vyhlášení vítěze mé toaletky a kapsičky je bohužel bez obrázku. Klárka losovala - opravdu krátce po deváté tak, jak jsem psala - všechno jsme poctivě vyfotili a .. Od té doby do teď hledám kabel k foťáku, abych fotky stáhla do počítače. O víkendu se mi totiž konečně podařilo trochu pouklízet, a kabel se stal asi obětí. To mám za to (jako za to uklízení), řekne mi určitě muž :)




Takže místo toho alespoň  fotky dvou městských batohů, které jsem ušila v posledních dnech. Čekají mě tento týden ušít další dva, tak fotky berte z mé strany jako motivační - pořád mě šití batohů mírně stresuje, koženky je tam moc, stroj funí a já nadávám.. Ale postupně se to zlepšuje, snad to časem vymakám.

A teď k věci: vylosovali jsme komentář číslo 22 ze 25 komentářů na blogu a jednoho na facebooku. Takže vítězem je bohunka bo. Gratuluji a jdu psát mail a balit cenu.

Moc děkuji za krásné komentáře, přání k narozeninám a úžasné tipy na dárky. Už teď vím, že některé z nich určitě použiji (nechci psát které, abych se neprozradila). Zároveň vím, že vaše tipy inspirovaly spoustu známých kolem mě, kteří komentáře četli, takže děkuji i za ně. Extra mě potěšily tipy i s odkazem, kde se dají sehnat. A mám obrovskou radost, že rádi dáváte i dostáváte dárky vyrobené - ty já mám taky nejradši. Jen z důvodu našich koumavých holek a toho, že nám dárky nosí Ježíšek (který přece nešije z mamčiných látek :)), je dáváme spíše k narozeninám a svátkům.

A kdybyste se náhodou ptali, jak bylo v sobotu na trzích, tak se radši ani neptejte.. Když jsem za první hodinu a půl (ze třech hodin, které trh trval) neprodala vůbec nic, opakovala jsem si pořád dokola Zuzčinu (Bag me) mantru, že jsem moc ráda za poklidné dopoledne bez dětí, kdy muž hlídá a vaří oběd. Naštěstí to trochu pomáhalo. A taky přišli známí, kteří mou depresi průběžně rozptylovali. Což mě asi zachránilo před tím, abych šla domů s brekem. Hormony v šestinedělí, jsou holt hormony v šestinedělí.

Ale asi to tak mělo být, poučení zní: posílit do příště své sebevědomí a namísto tišnovských farmářských trhů se přihlásit třeba do Brna na Mint fresh markets.

---------------------------------------------------------------

Edit:

Hurá, kabel objeven (u muže v batohu :))



10 komentářů:

  1. jé tak to mě mrzí, že jsi nic neprodala. měla jsem tě aspoň pozdravit a zvednout náladu, teď mě to mrzí. snad někdy příště.
    a ty batohy jsou přenádherné.
    Majka

    OdpovědětVymazat
  2. Moc díky za povzbuzení :) Ve druhé půlce jsem něco málo prodala, jen to bylo výrazně méně než jindy. Ale i neúspěchy jsou potřeba..

    OdpovědětVymazat
  3. no, ale člověku to moc na elánu nepřidá, že?

    OdpovědětVymazat
  4. V sobotu jsem z toho byla celkem špatná, ale už jsem se otřepala.. Je potřeba zkoušet to znovu a lépe:)

    OdpovědětVymazat
  5. Máte moc krásné a vkusné věci...kdybych se také nesnažila (ale ne tak profesionálně) o podobné výrobky, byla bych vás ráda an trzích podpořila. A jít prodávat v šestinedělí, to je tedy oběť...moc si to nedokážu představit. Ať se vám daří a pěkný advent. Katka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To úplně chápu.. Není nad vlastnoručně vyrobený dárek. To jen naše holky už občas brblají, že by chtěly něco kupovaného :) Původně jsem právě prodávat jít nechtěla, ale Sára teď zrovna po dopolednách dospává své půlnoční usínání, takže to šlo. Taky přeju krásný advent a díky za podporu. Bára

      Vymazat
  6. Baru, trhy, to je začarovaný kruh...:-). Ale víš co, myslím, že se Ti daří zakázková tvorba dostatečně na to, abys věděla, že chyba není na Tvém přijímači:).
    A taky mám ozkoušeno, že lidé na trzích kupují spíše drobnosti než hodnotnější věci...
    Vloni jsem s krabičkami příliš neuspěla, a letos jsem i přes totálně odporné počasí utržila na přáníčcích třikrát tolik...
    A jak píšeš, Tvé kvalitní kousky by si jistě zasloužily nějakou tu opravdu designovou akcičku...;-)
    A jak napsala Katka výše, klaním se až na zem, kolik toho se třemi princeznami zvládáš...
    P.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peti, moc díky za takové povzbuzení. Pořád se učím vážit si více sebe i svých "výrobků" a musím se to naučit i ve chvílích, kdy se úplně nedaří. A děsně mě potěšilo, že bys mi věřila na designovou akcičku. Já mrkla na prodejce, zalapala po dechu a začala trénovat sebevědomí. Ale příští rok jdu do toho, v koutě stát nebudu :)

      Vymazat
  7. Baruš, ty trhy jsou peklo:-) Někdy to vyjde, někdy ne. Někdy jdou spíše drobnosti, jindy větší věci, a já to nikdy neumím trefit:-( zkušenost mám podobnou, proto jsem letos ani nikam nešla. Ale ty jsi šikulka a ti co si tě budou chtít najít, si tě najdou. A ten mint fresh markets vypadá dobře. Hodila by jsi se tam. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, jsi zlatá a já jsem děsně ráda, že jsem se odhodlala psát blog. Pže to se táák dobře poslouchá.. Díky!

      Vymazat