čtvrtek 19. října 2017

Relaxační dopoledne aneb nové látky



Občas se pozastavím sama nad sebou a divím se. Na dnešní dopoledne jsem si naplánovala nicnedělání, lenošení, maximálně pár odpovědí na maily.

Asi už ale neumím odpočívat (což mě samotnou dost překvapuje). 

Nakonec to totiž dopadlo tak, že jsem začala fotit včera vytvořený podzimní věnec - zítra vložím, slibuju. Byla jsem zvědavá a fotky nahrála do počítače. Přitom jsem zjistila, že ještě nemám stažené fotky pár nových látek. Když jsem je chtěla nahrát na Fler, zděsila jsem se, jak moc dlouho jsem tam látky neaktualizovala.

A bylo to.

Spoustu látek, kterých už mám jen odstřižky, vyšoupnout pryč. Projít skříň s látkami - a přitom samozřejmě objevit spoustu látek, které jsem v mezičasech nestíhala fotit ani nahrávat. Takže fotit a nahrávat.

A je poledne. Sára se budí a já mám po relaxačním dopoledni.

Máte to taky tak nebo jsem divná jen já?


-----
Každopádně: aktualizace látek je dokončena, můžete směle vybírat a plánovat si své kabelky a batohy. Jen možná plánujte rychle, nějak se mi můj diář (který pořád mimochodem nemám) plní a možná letos poprvé budu muset sáhnout k Vánočnímu deadlinu. No uvidíme...

4 komentáře:

  1. Ach ach, krásné! Některé mám doma také a které nemám bych chtěla :-D Ale už nezavřu gauč, tak jich asi mám dost:-) S odpočinkem to mám překvapivě naprosto stejně... :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, a já teď nakoukla kvůli objednávce batohu do Šití nití a jsem zase lapena. Někdo boty, někdo látky :)

      Vymazat
  2. Máš výnimočný cit na kombinácie a výber:-)

    OdpovědětVymazat